Ali Yerlikaya ilk kez konuştu! İBB başkanlığına aday olacak mı

Ali Yerlikaya ilk kez konuştu! İBB başkanlığına aday olacak mı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul Belediye Başkanlığı için aday olacak" iddialarına ilişkin ilk kez konuştu.

AKP’nin İstanbul adayları arasında ismi kulislerde çokça anılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aday olup olmayacağı yönündeki iddialara ilişkin ilk kez konuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) basın toplantısı düzenledi.

1144.jpg

Bakan Yerlikaya, düzenlenen basın toplantısında gerçekleştirilen uyuşturucu, terör, siber suçlar, organize suçlar, kaçakçılık, asayiş operasyonlarının detaylarını paylaştı.

Toplantının ardından gündemdeki gelişmelere dair soruları yanıtlayan Yerlikaya, yerel seçimlere ilişkinde bir açıklama yaptı.

Tüm gözlerin çevrildiği Yerlikaya, adaylık sorusuna "İstanbul için başkan adaylığı diye bir şey söz konusu değil" diyerek cevap verdi.

765.jpg

“180 GÜNDE 3 BİN 801 OPERASYON”

Yerlikaya, "Son 180 günde Türkiye genelinde göçmen kaçakçılığına yönelik 3 bin 801 operasyon yapıldı. Bu operasyonlar sonucu, 6 bin 108 kişi gözaltına alındı. Bunların 2 bin 110'u tutuklanırken, 799'u hakkında adli kontrol kararı alındı. Operasyonlar sonucu 173 bin 550 düzensiz göçmen yakalandı, hudut birliklerimizin çalışmaları sonucu, sınırdan geçmeye çalışan 106 bin kaçak göçmenin geçişi engellendi. İstikrarlı bir şekilde sürdürdüğümüz baskı sonucunda aynı dönemde vize muafiyeti veya ikamet ihlalinde olan 187 bin 479 yabancı da ülkemizden ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar