Müge Anlı ödüllere doydum dedi! Böyle veda konuşması yaptı

Müge Anlı ödüllere doydum dedi! Böyle veda konuşması yaptı
Altın Kelebek'te en iyi kadın sunucu kategorisinde ödül alan Müge Anlı, sunuculuğunu yaptığı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bundan sonra Altın Kelebek'te aday olmak istemediğini söyledi.

Türkiye'nin en prestijli televizyon ödülleri olan Altın Kelebek Ödülleri, 49. kez sahiplerini buldu. Yıllardır "En İyi Kadın Sunucu" ve "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödüllerini kazanan Müge Anlı, bu yıl "En İyi Kadın Sunucu" seçildi ancak sürpriz bir kararla artık aday olmak istemediğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl aynı ödüllerle ödüllendirilen Müge Anlı'nın yerine "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü Esra Erol'un sunduğu "Esra Erol'da" programına gitti. Yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Anlı, ödülle ilgili konuştuğu programında, "Ödüle layık gören Hürriyet ailesine, Kelebek grubuna, sevgili arkadaşlarıma ve tabii oy veren sevgili izleyicilerime de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ancak sürpriz bir açıklama yaparak, "Bu yıl da 11. ödülümüzü aldık. Ben buradan da duyurmuş olayım. Artık daha genç arkadaşlarımız, daha yeni işe başlayan arkadaşlarımız bence bu mutluluğu ve gururu yaşasınlar" diyerek artık ödül almak istemediğini söyledi. Bu kararıyla gündeme damga vuran Anlı'nın veda tercihi, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı.

s-fee595445fda969d81c59e73be8ceaecd23de87a.webp

s-fee595445fda969d81c59e73be8ceaecd23de87a-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar