Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e ikinci ittifak çağrısı

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e ikinci ittifak çağrısı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'nin ittifak talebini reddeden İYİ Parti'ye ittifak çağrısını tekrarladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP ile iş birliği yapmama kararı alan İYİ Parti için sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaşarak tekrar çağrıda bulundu.

"CHP’DEN AYRILMA ADIMI CUMHUR İTTİFAKINA AÇIK DESTEK İLE SONUÇLANACAKTIR"

Özdağ'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, "İYİ Parti’nin almış olduğu CHP ile ittifak yapmama kararı geç kalmış, doğru bir karardır. Ancak İYİ Parti’nin CHP ile yolları ayırma adımını attığı bu günlerde Cumhur İttifakı en güçlü dönemini yaşamaktadır. Eğer İYİ Parti Zafer Partisi ile seçim işbirliği oluşturmaz ise CHP’den ayrılma adımı Cumhur ittifakına açık destek ile sonuçlanacaktır.

Zafer Partisi’nin İYİ Partiye önerdiği seçim işbirliği Cumhur ittifakının seçim başarısının önündeki tek gerçek engel olacaktır.

Zafer Partisi-İYİ Parti seçim işbirliği CHP-AKP ekseninde bölünmüş siyasette gerçek bir üçüncü seçenek ortaya koyacaktır. AKP ve CHP çevresinde şekillenmiş ittifaklara oy vermek zorunda kalan kitleler için Zafer-İYİ Parti ittifakı yeni bir çekim merkezi olacaktır.

"İŞBİRLİĞİ İLE %20 OY ALABİLİRİZ"

Zafer Partisi anketlerde % 6.5, İYİ Parti %7.5 görünmektedir. Seçim işbirliği yapılması durumunda bu oranın % 20’yi rahatlıkla bulacağı görülmektedir. Mevcut şartlar altında yapılması gereken geçmişte ve bugün farklı anlayışları ve karşılıklı itirazları erteleyerek, seçmen için yeni bir seçenek ortaya koymaktır." dedi.

mit-ozdag.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar