Canlı yayında Sinan Burhan’dan bomba kulis: AKP’nin Ankara adayı ortaya çıktı

Canlı yayında Sinan Burhan’dan bomba kulis: AKP’nin Ankara adayı ortaya çıktı
Yerel seçimlere az bir süre kala partilerde aday belirleme süreçleri devam ederken AKP’nin Ankara adayı ortaya çıktı. Kulisleri hareketlendiren o isim kim?

Yerel seçimlere sayılı günler kala tüm partilerde hem çalışmalar hız kazanmış durumda hem de aday belirleme süreçleri devam ediyor.

AKP ve MHP arasında yapılacak olan ittifak kapsamında hangi illerden kimin aday çıkaracağı bilgisi ise sık gündeme geliyor ve merak ediliyor. Özellikle kaybedilen Ankara ve İstanbul’u geri almak isteyen AKP aday belirleme noktasında tüm yoğunluğunu bu iki kente vermiş durumda.

Tüm bu gelişmeler devam ederken Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100’de Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu.

Burhan, canlı yayında yerel seçimlerle ilgili kulis bilgisi verirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için hangi ismin öne çıktığını söyledi.

O İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Burhan, şu ifadelere yer verdi:

"Önümüzdeki haftadan itibaren adayların peyderpey açıklanacağını düşünüyoruz. Burada en önemli noktalardan biri Cumhur İttifakı ile olan uyumdu. Bahçeli ve Erdoğan’ın görüşmesinden sonra ana hatlarıyla tamamlandı.

Murat köse Ankara Mamak’ta güzel hizmetler yaptı. Ankaralı bir isim Grup Başkan Vekili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki hem büyükşehir için hem de Altındağ belediye başkanlığı için Orman Bakan Yardımcılığından istifa etti. Eğer büyükşehir belediye başkanı gösterilirse büyükşehir yoksa Altındağ için müracaatını gerçekleştirdi. Ak Parti’nin Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan’ın Ak Parti’nin Çankaya adayı olacağı ifade ediliyor.”

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar