Uğur Karakullukçu'dan gündeme oturan Galatasaray'da torpil iddiası: Ayhan Akman küplere bindi

Uğur Karakullukçu'dan gündeme oturan Galatasaray'da torpil iddiası: Ayhan Akman küplere bindi
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray altyapısında Ayhan Akman’ın oğlu Hamza Akman’a torplil yapıldığı ve Sarı kırmızılıların bu yüzden Başakşehir'e yenildiğini söyledi.

CEMİLE BALCI-GÜNBOYU

Ünlü spor yorumcusu ve programcısı Uğur Karakullukçu, dün bir canlı yayın açtı.

Karakullukçu, Ayhan Akman’ın oğlu Hamza Akman’a Galatasaray altyapısında torpil uygulandığını açıkladı.

Uğur Karakullukçu’nun iddiası şöyle:

“Galatasaray U19 finaline Başakşehir'le oynadığı finale Hamza Akman( Ayhan Akman’ın oğlu) ilk 11 çıksın diye 4+6+0 çıktı ya. Açın maç izleyin bak. Açın maçın özeti var. Galatasaray Başakşehir final maçına Hamza Akman oynasın diye forvetsiz çıktı Galatasaray. Yenildi Başakşehir'e. Altyapıda ayrıcalıklı futbolcu olmaz. Hamza'yı da seviyorum. Hamza da değerli bir çocuk, Efe de değerli bir çocuk ama Hamza'yla Efe'nin değerli olması ayrıcalıklı oldukları anlamına gelmiyor. Galatasaray altyapısındaki bütün çocuklar böyle düşünüyor. Hamza'yla Efe hak etti ben hak etmedim diyen yok, böyle düşünmüyor çocuklar. Çocuklar zehirlendi. Üç yıl, dört yıl bak göreceksiniz. Üç yıl, dört yıl Galatasaray altyapısından bir şey beklemeyin.”

‘AYHAN AKMAN TELEFONLA ARADI’

Yayın sırasında Karakullukçu’yu arayan Ayhan Akman, konuyu görüşmek ve olayın aslını anlatmak istedi.

Karakullukçu, Akman’a yayından sonra konuşabilir dedi.

İşte Uğur Karakullukçu’nun yayın sonrasında söyledikleri:

“Ay Ayhan Hoca arıyor şu anda. Buyurun hocam. Tanıdım hocam, buyurun hocam. Yayındayım şu anda. Ayhan Akman. Ha biz ben birlikte Lizbon'a gitmiştik. Beraber bir dört gün dünya halı saha şampiyonasına katılacak. Yok yayındayım şu anda aynen. On altı bin kişi falan var. Tamam olur. Ben yayın biter bitmez sizi arıyorum. Tamam hocam. Tabii ki sizi de dinlerim tabii ki. Tabii ki. Ben her tarafı dinlerim yani. Tabii ki ben gece geç olur muhtemelen benim yayınım üçte falan biter. Sabah arayayım hocam sizi. Ha tamam. Tamam biter bitmez ararım ben sizi uymuyorsanız. Tamamdır.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar