Benim hanıma bakmışsın deyip uçurumdan attı ve 8 yerinden bıçakladı

Benim hanıma bakmışsın deyip uçurumdan attı ve 8 yerinden bıçakladı
Bolu'da yaşanan olayda 42 yaşındaki iş arkadaşı Özgür Durmuş'u uçurumdan atan ve 8 yerinden bıçaklayan 42 yaşındaki Mustafa Ferit Bilen, ilk duruşmada, aile şerefini koruduğunu söyledi ve Durmuş'un eşini rahatsız ettiğini öne sürdü.

Benim hanıma bakmışsın dedi: Uçurumdan attı ve 8 yerinden bıçakladı

Yaşanan olay, 4 Eylül'de gerçekleşti. Saat 14.00 sıralarında Göynük ilçesi Hacı Abdi Mahallesi'nde Özgür Durmuş ile iş arkadaşı Mustafa Ferit Bilen arasında tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışmanın büyümesi sonrası Bilen, Durmuş'u uçurumdan attı. Durmuş, ardından uçurumda olan Bilen'i 8 yerinden bıçakladı ve cüzdanı ile cep telefonunu alıp olay yerinden kaçtı.

Yakınları Durmuş'un eve gelmemesi üzerine endişelenince konuyu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler. Durmuş ekipler tarafından bulundu ve hastaneye kaldırıldı.

Bilen ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Cinayete teşebbüs hakkında Mustafa Ferit Bilen hakkında 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' ve 'hırsızlık' suçlarından dava açılırken, Özgür Durmuş da tedavisi sonrası hastaneden taburcu oldu.


"SEN BENİM HANIMA BAKMIŞSIN DEDİ"

Duruşmaya çıkan ve duruşmada olay günü yaşananları anlatan Özgür Durmuş, "Sanık, 'Sen benim hanıma bakmışsın' dedi. Benim kimsenin karısında, kızında gözüm yok. Bıçağı çıkartıp, boğazıma dayadı. Beni uçuruma attı. Uçurumun yarısına kadar düştüm. Bu sefer de yanıma gelip, 8 yerimden bıçaklayarak, öldüreceğini söyleyerek, üzerimde bulunan cüzdan ve cep telefonumu da alıp gitti. 24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim. Şayet biraz daha dayanamasaydım, dere yatağına düşüp, ölecektim. Karısı hakkında da hiçbir şey söylemedim" şeklinde konuştu.

"EŞİME UYGUNSUZ EL HAREKETLERİ OLDU"

Mustafa Ferit Bilen ise Özgür Durmuş'un eşini rahatsız ettiğini iddia etti ve "İşe aynı servis ile gidip, geliyoruz. Serviste eşime uygunsuz şekilde el hareketleri oldu. Eşim kendisini uyardı sonrasında ben de uyardım. İlerleyen zamanda eşime yine laubali davranmış. 'Eşinden koca olmaz, iyi bir koca olsaydı, seni çalıştırmazdı' demiş." dedi.

ucurum11.webp

"Eşim de bu durumu bana söyledi. " diyen Bilen, "Öldürmek isteseydim, o sırada boğazını keserdim. Aile şerefimi korudum" diyerek kendini savundu.

Sanığın eşi Fatma Bilen de Özgür Durmuş'un kendisini sürekli rahatsız ettiğini ifade etti.

Yapılan duruşmanın, savcının mütalaasını sunması amacıyla ve taraf avukatlarının savunmalarını hazırlaması amacıyla 2024 Ocak ayına ertelenme kararı alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar