Twitter'ın sahibi Elon Musk'tan WhatsApp, Facebook ve Instagram'ı bitirecek hamle!

Twitter'ın sahibi Elon Musk'tan WhatsApp, Facebook ve Instagram'ı bitirecek hamle!
Twitter'ın tasarımcısı Andrea Conway, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliğini ekleneceğine dair bir demeç verdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Mark Zuckerberg’in Twitter’a rakip olarak Threads uygulamasını çıkarmasından sonra Elon Musk’ın yapacağı atak merak konusu olmuştu. Platform üzerinde çalışan Musk’tan yeni bir hamle geldi. Twitter, kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunmak için sesli ve görüntülü arama özelliği üzerinde çalışıyor. Gelecek olan yeni özellik ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaşıldı. Paylaşılan görsel, yeni özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağını ve nasıl kullanılacağını gözler önüne sermiş oldu.

Twitter'ın tasarımcısı Andrea Conway, resmî sosyal medya hesabı üzerinden yeni özelliğe dair bir ekran görüntüsü paylaştı. Paylaşılan görsele göre uygulamanın DM (Direkt Mesaj) bölümündeki sohbet sayfalarına telefon simgesinin ekleneceği görülüyor. Telefon simgesine basıldığı takdirde sesli arama ve görüntülü arama olmak üzere iki farklı seçenek çıkacak. Kullanıcılar iki seçenekten birini seçerek karşıdaki kişiyle kolayca iletişim kurabilecek.

andreee.jpgGörüntülü görüşme esnasında ön ve arka kameralar arasında çok pratik bir şekilde geçiş yapılabilecek. İstendiği takdirde kamera ve mikrofon da devre dışı bırakılabilecek.

Twitter’a gelecek olan yeni özelliğin, platforma ne zaman ekleneceğine dair ise henüz bir bilgi verilmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar