TikTok, Spotify’a rakip olacak: Aylık abonelik fiyatı ortaya çıktı

TikTok, Spotify’a rakip olacak: Aylık abonelik fiyatı ortaya çıktı
En çok kullanılan programlardan biri olan TikTok’un geliştiricisi ByteDance, yakın zamanda TikTok Music adlı yeni dijital müzik hizmetini için çalışmalarını sürdürüyor. Spotify ve YouTube Music programlarına rakip olacak bu servisin fiyatı ve kullanıcılara sunacağı imkânlar ortaya çıktı.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU/GÜNBOYU

Son dönemlerin popüler uygulamalarından biri olan TikTok’un geliştiricisi ByteDance, TikTok Music’i kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

ByteDance, kısa süre önce Brezilya ve Endonezya’da abonelik tabanlı bir dijital müzik hizmeti TikTok Music’i başlatacağını ilan etti.

Şirketin aktardıklarına göre kullanıcılar, TikTok Music ile TikTok hesaplarını eşitleyerek kullanma imkânına sahip olacaklar.Aynı zamanda kullanıcılar şarkı indirebilecek ve diğer platformlarda paylaşabilecekler.

TikTok’ta gündem olan şarkıların tümünü dinleyebileceğiniz serviste kişiselleştirilmiş müzik önerileri de olacak.

Uygulama için aktarılan bilgilerde; gerçek zamanlı şarkı sözleri, arkadaşlarla birlikte aynı anda aynı şarkıyı dinleme, diğer dijital müzik servislerindeki şarkı kütüphanenizi içeri aktarma ve şarkı sözleri ile arama gibi özellikler de mümkün olacak.

Öte yandan, Shazam uygulamasında olan özellik gibi ses ile müzik arama ve Spotify Premium’da olduğu gibi çevrimdışı dinleme özellikleri de mümkün olacak.

TikTok Music’in fiyatı ise, Brezilya’da aylık 3,49 dolar olacak. Endonezya’da ise aylık 3,25 dolardan hizmet verecek.

Uygulamada, ücretsiz seçenek olmayacak fakat 1 ay deneme sürümü olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar