Twitter kullanıcıları dikkat! Bilgileriniz satışa çıktı!

Twitter kullanıcıları dikkat! Bilgileriniz satışa çıktı!
400 milyon Twitter kullanıcısına ait veriler çalındı. Telefon numarası ve e-posta adresi gibi kişisel bilgileri barındıran veriler, satışa sunuldu.

Hacker grupları sosyal medya platformlarındaki hakimiyetini göstermeye devam ediyorlar. Bir grup hacker, 400 milyon Twitter kullanıcısının telefon numarasını ve e-posta adresi gibi kişisel verilerin içerisinde olduğu bir dosyayı satışa çıkardı.

Sosyal medya platformu Twitter’ın güvenlik açığından yararlanarak bu verilere ulaştığını belirten Hacker grubu, Donald Trump gibi önemli isimlerin bilgilerini de içeren dosyayı 2022 yılının başlarında ele geçirdiğini açıkladı.

ELON MUSK’A TEKLİF VERDİLER!

Hacker grubu tarafından bir internet sitesinde satışa çıkarılan veriler için Elon Musk’tan 276 milyon dolar istediklerini belirten grup şu ifadeleri kullandı: "Twitter veya Elon Musk, eğer bunu okuyorsan zaten bir risk alıyorsun. 533 milyon kullanıcının verilerini sızdıran Facebook, 276 milyon dolar ceza almıştı. Eğer siz de bu cezaları ödemek istemiyorsanız, bu verileri satın almanızdan başka çareniz yok." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar