Türkiye'yi terk etmişti! Ezhel'i yeni imajıyla gören tanıyamadı

Türkiye'yi terk etmişti! Ezhel'i yeni imajıyla gören tanıyamadı

Ünlü rapçi Ezhel, hem şarkıları hem de sansasyonel yaşam tarzıyla sıkça gündeme geliyor. Bir süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi, son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti. İmajını yenileyen Ezhel, yeni görünümüyle takipçilerinden tam not aldı.

Ezhel adıyla bilinen Sercan İpekçioğlu, hafızalara kazınan şarkıları ve çalkantılı yaşamıyla sürekli konuşuluyor. Uzun bir süredir Berlin'de yaşayan Ezhel, bu sefer de yeni imajıyla adından söz ettirdi.

18791858-728xauto.webp

SON HALİ ÇOK BEĞENİLDİ

Sakallarını uzatan ünlü rapçinin son görüntüsü takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcılar Ezhel için; 'Bomba gibi olmuş', 'Ne yapsa yakışıyor', 'Yine olay yaratmış' gibi yorumlarda bulundular.

s-ba76f93858f0ff814ffbc2c53c0a33e17a256242.webp

Almanya'ya taşınan Ezhel, Azerbaycanlı rapçi Alizade ile birlikte paylaştığı kareyle de gündeme gelmişti. Alizade'nin "Evimin erkeği, evimin direği" sözleri aşk iddialarını alevlendirmişti.

640xauto-004.webp

EZHEL KİMDİR

Çıkardığı her parça ile HIT listelere giren Ezhel, büyük küçük herkesin ilgiyle dinlediği ve takip ettiği rapçilerden.

Ezhel, Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarı. Asıl adı Sercan İpekçioğlu. 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğdu. Babası Kilisli. Annesi ise Erzincan İliç Yakuplu Köyü'nden. Babası Sermet İpekçioğlu bir gazeteci. Annesi Ulya Turgut ise emekli devlet dansçısı.

Babası, Sercan İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etmiş ve başka biri ile yaşamaya başlamış. Sercan İpekçioğlu annesi ile büyümüş.

s-9092cb39f1b9fc5f68d114ef1f17c0faf7086884.webp

Rap hayatına Ais Ezhel adı ile başladı. Keişan ile birlikte yaptığı seri tanınmasını sağladı.

Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile çıkardıkları Sekiz adlı şarkı, çok büyük kitlelere ulaştı.

Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacının arasında 1. oldu.

2016 yılında Ais Ezhel mahlasından Ais'i çıkardı ve Ezhel olarak devam etti. Şu anda Ezhel, aktif müzik yaşamını sürdürüyor.

İlgili Haberler