Müge Anlı'nın programında kan donduran görüntüler! Muhabir canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran görüntüler!  Muhabir canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranan Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, yayın sonrası her şeyi itiraf etti. Muhabirin, tarif edilen yerde cansız bedeni bulduğu anlardaki korku dolu panik anları ekranlara yansıdı.

Muğla'da 50 gün önce kaybolan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım talebinde bulundu. Program sonrası Müge Anlı ile özel olarak görüşen Karabulut, cinayeti itiraf etti ve cesedin yerini açıkladı. Emine'nin tarif ettiği bölgeye giden muhabir, taşların arasında cesedi görünce neye uğradığına şaşırdı.

dffxc-bf-4ujp.webp

YAYIN SONRASI HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamamıştı. Müge Anlı'nın programına katılan eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları ile birlikte yardım talebinde bulunmuştu. Programın ardından Müge Anlı ile baş başa görüşen Karabulut, cinayeti itiraf ederek cesedin yerini tarif etti.

dfxvcvdv-zoel.webp

CESEDİ TARİF EDİLEN YERDE BULAN MUHABİRİN PANİK ANI

Ekiplerle birlikte belirtilen bölgeye giden Müge Anlı'nın muhabiri, kısa bir aramanın ardından Şaban Ataş'ın taşlarla örtülmüş cansız bedenini buldu ve büyük bir panik yaşadı. Yapılan incelemede cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu teyit edildi.

yjghghnb-jsw6.jpg

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şaban Ataş ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut, itirafında "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı.

tygfvg-3llv.webp

"İPLE BOĞDU"

Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü" dediği iddia edildi. Bu itirafın ardından üç kişi gözaltına alındı.

tygv-x7y3.webp

“VİCDAN AZABINDAN DURAMIYORUM”

Emine Karabulut, "Vicdan azabından duramıyorum. O sabah Şaban'la kavga ettik. Bana kötü konuşup hakaret edince Burhanettin dayanamadı ve arkadan sopayla vurdu. Ardından çamaşır ipiyle boynunu doladı. Olayın şokuyla oğlum Mert'i uyandırdım. Oğlum önce rüya gördüğünü sandı. Bu sefer kollarını bağladı ki düşmesin. Şaban artık morarmıştı" diyerek olay anını anlattı.

iik.jpg

"BANA ÖRTÜ GETİR SARALIM"

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Emine Karabulut, "Oğlum şaşkın bir halde aşağı indiğinde 'Burhan, bana örtü getir, saralım' dedi. Odunların üzerine sardığım halı örtüsünü getirdim ve hep birlikte onu depoya taşıdık. Akşam üzeri onu yaylaya götürdük.

“CÜZDANINI VE PARALARINI SOBADA YAKTIM”

Ayakkabılarını, cüzdanını ve paralarını sobada yaktım. Pişmanım. Ben öldürmeye teşebbüs etmedim, sadece taşımaya yardım ettim diyen Emine Karabulut "Oğlum da taşımaya yardım etti. Burhanettin, Şaban'ı beyzbol sopamızla vurdu. Şaban etkisiz hale geldiğinde boynunu iple sardı. Kan yoktu, sadece morarmıştı. Merdivenlerden indirirken kafasından kan geldi. Olay bizim oturma odamızda gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

52 yaşındaki üç çocuk babası Şaban Ataş, Muğla'dan kaybolmuştu. Onu bulmak için Müge Anlı'ya kuzeni Bahri Ataş, başvuru yapmıştı. Bahri Ataş, kuzeni Şaban'ın karısı Emine ile Şaban'ın arkadaşı Burhan arasında bir ilişki olduğunu ve bunu beş yıl önce öğrendiğini söylemişti.

15 YILDIR İLİŞKİLERİ VAR

Bahri Ataş, kuzeni Şaban ile yengesi Emine'nin boşandığını ve Emine'nin Şaban'ın motosikletiyle kaybolduğunu söylediğini belirtti. Müge Anlı ekibi eve gittiğinde Şaban'ın motosikletinin evin önünde durduğunu gördü. Gelen telefonlar, Burhanettin ve Emine'nin yaklaşık 15 yıldır ilişkilerinin sürdüğünü söyledi.

“ÇALIŞMA BAHANESİYLE BİR KADININ PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜR”

Burhanettin, bu gelişmeler üzerine Müge Anlı ekibine yaptığı açıklamada, "Şaban'la çok yakın iki arkadaşız, Tom ve Jerry gibiyiz. Birbirimize 'panpa' deriz. Kendisi kadınlara düşkün biriydi, sosyal medyasında 3 bin kadın takip ediyordu. Şimdi de çalışma bahanesiyle bir kadının peşine düşmüştür," diyerek iddiaları reddetti.

Muğla Seydikemer'de günlerdir aranan Şaban Ataş'ın cesedi taşlarla örtülmüş halde bulundu.

Boşanmalarına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Kahvaltı yapıyorduk, benden wi-fi şifresini istedi, bulamayınca bana küfür etti. Ben de şifreyi bulmak için üst kata çıktım. Eve döndüğümde Şaban yüzüstü yatıyordu. Burhan, Şaban'ın kafasına sopayla vurduğunu ve sonra çamaşır ipiyle boğduğunu söyledi," dedi.

İlgili Haberler