Türkiye'den Çinli otomobil devine davet! Türkiye ünlü Çinli markanın araç üretim merkezi olacak

Türkiye'den Çinli otomobil devine davet! Türkiye ünlü Çinli markanın araç üretim merkezi olacak
Araçseverleri sevindirecek haber Çin'den geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Çinli otomobil firması Chery'i Türkiye'ye davet ettiğini duyurdu.

Araçseverleri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, tarafından Çinli otomobil firması Chery Türkiye'ye davet edildi. Kacır, ''Türkiye'yi elektrikli araç üretim üssü'' yapmak şeklinde konuşurken, bu açıklamayla ile beraber vatandaşlar Chery model araç fiyatlarını takip etmeye başladı. İşte Chery Omoda ve Chery Tıggo8 fiyat listesi...

CHERY, TÜRKİYE'YE DAVET EDİLDİ


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz ay 250 bin araç üreten markayı, ülkemizde yatırıma davet ettim. Türkiye'yi elektrikli araç üretim üssü haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


Sosyal medya hesabı üzerinden, Çin'in Wuhu şehrinde gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında paylaşım yapan uzman isim, Çin'in, 2012 senesinden bu yana en büyük otomotiv ihracatçısı olan Chery'nin üretim tesislerini ziyaret ettiklerini ifade ederek şöyle dedi:


"Geçtiğimiz ay 250 bin araç üreten markayı, ülkemizde yatırıma davet ettim. Türkiye'yi elektrikli araç üretim üssü haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Otomotiv sanayinin üretim merkezlerinden Anhui Eyaleti yönetimiyle yaptığımız görüşmede de Türkiye'nin yatırımcılara sunduğu fırsatları paylaştık."


CHERY'NİN YIL SONU KAMPANYASI DİKKAT ÇEKİYOR

Ünlü Çinli otomobil markası olarak bilinen Chery, Türkiye’de satışa sunduğu Tiggo7 Pro, Tiggo8 Pro ve Omoda5 modelleriyle çokça ilgi odağı oldu. Çinli dev marka yalnızca modelleri ile değil fiyatlarıyla da otomobil piyasasında dikkat çekmeye başladı.


Ünlü firma 2023 yılı bitmeden önce Türkiye’de satışa sunduğu 3 modelde 250 bin liralık kampanya başlattı. Bu sayede otomobil almak isteyen herkes kampanyaya katılabilecek. Katılım ise 31 Aralık’ta son bulacak.

Kampanyaya göre Aralık ayının bitimiyle sonlanacak olan 250 bin lira sıfır faiz seçeneği Tiggo7 Pro, Tiggo8 Pro ve Omoda5 modellerini içermekte.


İşte Chery modellerinin güncel fiyat listesi:

OMODA5
Comfort
1.180.000 TL
Luxury
1.300.000 TL
Excellent
1.400.000 TL

TIGGO8 PRO
Luxury
1.490.000 TL
Excellent
1.640.000 TL


TIGGO7 PRO
Comfort
1.195.100 TL
Luxury
1.350.000 TL
Excellent
1.450.000 TL

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar