Türkiye gündemini meşgul etti! Armağan Çağlayan'dan çarpıcı 'Maske Sen Kimsin?' paylaşımı

Türkiye gündemini meşgul etti! Armağan Çağlayan'dan çarpıcı 'Maske Sen Kimsin?' paylaşımı
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve daha ilk programı üzerinden Türkiye gündemine oturan 'Maske Sen Kimsin?' adlı yarışma programıyla ilgili Armağan Çağlayan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

'Maske Sen Kimsin?' adlı yarışma programının formatı gereği ünlü isimleri birbirinden ilginç ve renkli kostümlerin içinde şarkı söylerken izlediğimiz program RTÜK'e yapılan şikayetler üzerinden ülke gündemine oturdu.

Ekranlarda yayınlanan yerli diziler üzerinden her türlü şiddet sahnesine maruz kalan izleyici dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan yarışmayı şikayet etmeye başladı. Abartılı kostümlerin çocukları korkuttuğunu söyleyen aileler yarışmanın kaldırılmasını istediklerini söyledi. 

RTÜK'e kısa sürede gelen yüzlerce mesaj sonrasında yarışma hakkında inceleme başlatıldı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu yarışmayla ilgili açıklamasında, ”Evet, alakalı program özellikle çocukların korunması özelinde alakalı kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın araştırmaya alınacaktır.” ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN ÇARPICI PAYLAŞIM

Yarışma ve yayınlandığı kanal üzerinden kısa sürede çok sayıda haber yapılırken Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Yarışmanın ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacağını söyleyen sonrasında FOX TV'ye geçtiğini söyleyen Çağlayan verilen tepkilerin siyasi olduğu imasında bulunarak: 

"Maske yarışması, bundan 1 ay önceye kadar Kanal D’de yayınlanacaktı. Kanal D üst yönetimi değişince yarışma Fox tv’ye geçti. Yarışma Kanal D’de yayınlansaydı RTÜK yine inceleme başlatacak mıydı? Cevabı biliyoruz aslında" yazdı.

armagan-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar