Tuğba Ekinci'den tartışma yaratan sözler: Metroya mini etekle binersen taciz edilirsin

Tuğba Ekinci'den tartışma yaratan sözler: Metroya mini etekle binersen taciz edilirsin
Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programına konuk olan Tuğba Ekinci’nin, 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleri tartışmalara yol açtı.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci 2. Sayfa programına konuk oldu. Genç kızların giyinişini eleştiren Ekinci, 'Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz'. 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Canlı yayında genç kızların giyinişini eleştiren Ekinci, 'Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir' dedi.

'Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz' diyen Ekinci, 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' açıklamasıyla da tepki çekti.

Canlı yayında Müge ve Gülşen ile de ters düşen Ekinci açıklamalarının devamında 'Erkekler kadınlardan daha namuslu' dedi.

o.jpg

lls.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar