Ölmüşlerin arkasından konuşup kendini övdü! Trump: Kraliçe Elizabeth bana yalakalık yapardı

Ölmüşlerin arkasından konuşup kendini övdü! Trump: Kraliçe Elizabeth bana yalakalık yapardı
Donald Trupm, yeni çıkacak olan kitabında, Kraliçe 2. Elizabeth, Prenses Diana, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton gibi isimlerden bahsederek, kendisine yalakalık yaptığını belirtti.

Donal Trump, Kraliçe 2. Elizabeth, Prenses Diana, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton önemli kişilerin adını kitabında söz etti. Trupm bu isimlerin kendisine yalakaık yaptığını ifade etti.

Yeni çıkacak olan kitabında, Kraliçe 2. Elizabeth, Prenses Diana, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton gibi isimlerden bahseden eski ABD Başkanı Donald Trump, bu isimlerin kendisine yalakalık yaptığını söyledi. Oğlu Donald Trump Jr ise, Trump ABD Başkanı olduktan sonra bu isimlerin tavrının değiştiğini söyledi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump yeni çıkacak olan kitabının tanıtımını yaptı. Kraliçe II. Elizabeth, Diana, Galler Prensesi, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton ve diğer muhabirlerin kendisine yalakalık yaptığını söyleyen Trump’ın kitabında 150 farklı mektup yer alacak.

The Guardian’da yer alan habere göre, aşırı sağcı Breitbart News’e okuyucuların neler bekleyebileceğini anlatan Trump, “Bence çok büyüleyici bir hayat görecekler” dedi.

Oğlu Donald Trump Jr ise, babasının ‘dünyadaki en ilginç insanlardan bazılarıyla’ yazıştığını söyleyerek şu yorumda bulundu:

“Cumhuriyetçi olarak göreve geldiğinde ona olan hayranlıklarının bu kadar çabuk değişmesi şaşırtıcı.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar