Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın sözleşmesi feshedildi! Dorukhan Toköz'den olay mesaj geldi

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın sözleşmesi feshedildi! Dorukhan Toköz'den olay mesaj geldi
Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın ayrılığının duyurulasının sonrasında Dorukhan Toköz'ün yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Son zamanlardaki kötü gidişatı sonrası Trabzonspor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bordo-mavili takımın resmi sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli teknik direktörün görevine son verildiği duyuruldu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Nenad Bjelica arasındaki 19.04.2023 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli Teknik Adam Sözleşmesi, sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir” ifadelerine yer verildi.

DORUKHAN TOKÖZ'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Bjelica’nın ayrılığı sonrası sezon başında Trabzonspor ile yollarını ayırma kararı alan Dorukhan Toköz’den olaylı bir paylaşım geldi. Bordo-Mavili takım ile anlaşmasını feshederek Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile anlaşma sağlayan genç orta saha, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma gülücük emojisi koydu. Toköz’ün o paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Toköz'ün söz konusu paylaşımı şu şekilde;

f8ogbcrwmaa-kk3.png

NE OLMUŞTU?

Dorukhan Toköz’ün Trabzon'dan ani ayrılığı, birçok iddiayı da beraberinde getirmişti. Bazı kaynaklar oyuncunun teknik direktör Nenad Bjelica ile anlaşamadığını, bu nedenle takımdan ayrılma kararı verdiğini öne sürdü. Bir kesim ise Dorukhan Toköz'ün sakatlık sürecinde birlikteliğini açıkladığı Pelinay İğit'in Trabzon'da mutlu olmadığını ve bu nedenle çiftin şehirden ayrıldıklarını savunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar