Abdullah Gül istedi mahkeme fişini çekti: Yasak Aşk yazısına erişim engeli geldi

Abdullah Gül istedi mahkeme fişini çekti: Yasak Aşk yazısına erişim engeli geldi
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hürrem Elmasçı'nın “First Lady kız kardeşi ve polis müdürü aşkı" adlı köşe yazısına erişim engeli getirtti.

Abdullah Gül, Oda TV yazarı Hürrem Elmasçı'nın 6 Ekim'de “Fırst Lady kızkardeşi-Polis müdürü aşkı... Dikkat bu haber dedikodu içermektedir” başlığıyla yayınlanan köşe yazısını yayından kaldırttı.

Oda TV'de yer alan habere göre Abdullah Gül, avukatı Ercan Duman aracılığıyla Beykoz Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu, habere ve Hürrem Elmasçı’nın X hesabında bulunan tweetlerine erişim engeli getirilmesi yönünde talepte bulundu.

Avukat Ercan Duman mahkemeye sunduğu dilekçesinde müvekkilinin kişilik haklarının ihlal edildiğini ve kişilik haklarını zedeleyecek içeriklere yer verildiğini iddia etti.

ll.jpg

KÖŞE YAZISINDA HANGİ İFADELER YER ALIYORDU?

Clinton’dan Eisenhower’a birçok yabancı siyasetçinin yasak aşklarından bahsedilen ardından Türkiye'de de bir örneğinin anlatıldığı köşe yazısında "E, şimdi baldız demişken dönelim bize. Yok, bu kez başrolde bir başkan yok. Ve fakat baldıza âşık olan bir koruma müdürü var… Üstelik de makamını yazmayayım çok üst düzey bir lider bu. Ve onun da “kara kutu ”su bir isim…" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar