Trabzonspor'a Süper Lig'de şov yapan tecrübeli hoca şoku!

Trabzonspor'a Süper Lig'de şov yapan tecrübeli hoca şoku!
Trabzonspor'da kongre sürecinin tamamlanmasının ardından başkanlığa oturmaya hazırlanan Ertuğrul Doğan ve yönetimini, yoğun ve zorlu bir başlangıç süreci bekliyor. Yeni yönetim, şimdiden çalışmalarını sürdürürken takım da Orhan Ak yönetiminde hazırlıklara devam ediyor.

Adana Demirspor’u 4-1 mağlup eden sonrasında Gaziantep FK maçını hükmen kazanan Fırtına, milli ara dönüşünde de seriye devam etmek istiyor. Bu doğrultuda ara sonrasında oynanacak Kayserispor maçında kanat organizasyonları ile rakibini devirmek isteyen Trabzonspor, serisini sürdürüp, yaralarını sarmak istiyor. Orhan Ak yönetimindeki Bordo-Mavililer, ligi Avrupa potalarında bitirmekten başka bir şey düşünmüyor.

TEK ADAY ERTUĞRUL DOĞAN

Bordo-Mavililer’de kongre süreci tek aday Ertuğrul Doğan’ın resmen başkanlık koltuğuna oturmasıyla beraber tamamlanacak. Ahmet Ağaoğlu’nun istifasının ardından vekaleten başkanlık görevini üstlenen Doğan’ın dönemi resmen başlar başlamaz kulübe ciddi bir girdi sağlaması gerekecek. Biriken ve acil ödenmesi gereken borçlar nedeniyle acil 16 milyon Euro ödemeyle işe başlayacak olan Ertuğrul Doğan bu nedenle bir süredir kaynak arayışı içerisindeydi. Bu doğrultuda yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği ifade edildi. Doğan’ın ötelenmeden ödenmesi gereken bu rakamın yarısını toparladığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar