Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu

Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu
Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni başkan belirlendi. Seçim sonucunda 1129 geçerli oyun 919’unu alan Ertuğrul Doğan kulübün 18. başkanı oldu. Önceki başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından başkanlık için adaylığını dyuran Doğan, seçime tek aday olarak girmişti.

Selahattin Demirel / Günboyu

Trabzonspor''un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu''nda kulübün yeni başkanı belirlendi.

Ahmet Ağaoğlu''nun istifası sonrasında boşalan kulüp başkanlığına 1129 geçerli oyun 919''unu alan Ertuğrul Doğan seçildi. Doğan böylece kulübün 18. başkanı oldu.

Trabzonspor''un yeni başkanı olarak seçilen Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben ve hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte atacağımız her adımda şeffaflık sözü veriyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizde bilin ki Trabzonsporumuz ayakları yere basan ve kimseye muhtaç olmayan bir yapıya kavuşacaktır. Başarılarla dolu olması umuduyla yol hikayemize başlıyoruz. Camiamızın da dün olduğu bugün de desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz. Kongreye tek liste girdik ama görüyorum ki buradan tek yürek çıkıyoruz." 

"5 YILLIK MAKRO PLANIMIZ HAZIR"

Kulüple ilgili hedef ve planlarından bahseden Doğan, "Bugün, artık yeni bir sayfa açmanın, kulübümüzün ekonomisini sürdürülebilir hale getirmenin ve tüm kulvarlarda yarışacak kadro oluşturmanın zamanı. Yarın, kısa, orta ve uzun vadedeki 5 yıllık makro planımızı hazırladık.

Camiamıza detaylarını daha sonra açıklayacağız ancak özetlemek gerekirse yol haritamızın anahtar cümlesi, sürdürülebilir ekonomidir. Orta vadede sonuç alacağımıza inandığımız sürdürülebilir ekonominin karşılığı kulübümüze gelir sağlayacak yeni projeler, takım bütçesini düşürmek, üreterek yarışacağımız altyapı organizasyonumuzu daha da sağlamlaştırmak ve scouting olacaktır. Bu hamlelerimizin olgunlaşmasını beklerken elbette Trabzonspor''umuz yarışmaya devam edecektir." dedi. 

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?

1977 yılında Trabzon''da doğan Ertuğrul Doğan, ilk ve ortaokul öğrenimini ve üniversite eğitimini Trabzon''da tamamladı. Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi mezunudur.

2000 yılında "Doğan Akaryakıt" ismiyle madeni yağ ve akaryakıt alanında iş hayatına atıldı. Gayrimenkul şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığı görevinde de bulunan Doğan, 2014''te enerji sektörüne giren Oltan & Köleoğlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Doğan''ın lideri olduğu Oltan & Köleoğlu Enerji Şirketi, Çorum Mecitözü''nde, Afyonkarahisar Çay''da ve Samsun Çarşamba''da Biyokütle Enerji Tesisi Projelerini tamamladı.

8 Nisan 2018''de Trabzonspor Kulübü Başkanlığı''na seçilen Ahmet Ağaoğlu''nun yönetim kurulunda bulunan Doğan, Trabzonspor''da Kulüp Başkan Yardımcısı idi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar