Gözünü kırpmadan öldürdü... Trabzon'da kadın cinayeti!

Gözünü kırpmadan öldürdü... Trabzon'da kadın cinayeti!
Trabzon'da bir kişi, boşanma aşamasındaki eşini konuşma bahanesiyle çay bahçesine çağırdı. Burada konuşmaya başlayan ikili arasındaki tansiyon kısa sürede gerildi. Yanına getirdiği tabancayı çeken Azerbaycan uyruklu Elvin Umayev (34), eşi Turana Umayev'i (38) başından vurdu. Olay sonrası karakola giden katil, teslim oldu.

Trabzon''da yaşanan kadın cinayeti güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda meydana gelen olay, akşam saat 22.00 sıralarında yaşandı. Alınan bilgilere göre, Cezaevinden 4 ay önce tahliye olan Elvin Umayev, boşanma aşamasındaki eşi Turana Umayev ile çocukların velayeti konusunda görüşmek üzere parkta buluştu. Burada bir süre sohbet eden ikili arasındaki gerilim artarak, yerini kavgaya bıraktı.Tartışmanın büyümesi üzerine Elvin Umayev, tabancayla Turana Umayev’in başına tek el ateş etti. Kanlar içinde oturduğu sandalyeye yığılan kadın, olay yerinde yaşamını kaybederken, şüpheli de silahla beraber polis noktasına giderek teslim oldu. Olay anı ise çay bahçesindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen talihsiz kadının cansız bedeni, bölgeye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcılığın incelemesinin hemen ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli Elvin Umayev de sorgusu için emniyete götürüldü. (DHA)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar