Tolunay Kafkas'tan şaşırtan A milli Takım açıklaması

Tolunay Kafkas'tan şaşırtan A milli Takım açıklaması
Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, canlı yayında milli takımın teknik direktörlük konusuna değindi.

İREM GÜL-GÜNBOYU

"LİGİ, İLK 8'DE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Kafkas, ligdeki hedefleri için, "Hedeflerimiz var. Morutan, Chapes, Garry Rodrigues takıma katıldı. İlk iki hafta bunlardan faydalanamadık. Onların aramıza katılması hücum gücümüzü yükseltti. Ankaragücü büyük bir camia. Bu büyük camiaya yakışan futbol oynatıp, iyi sonuçlar almak istiyoruz. Ligi de çok rahat bir şekilde ilk 8'de bitirmek istiyoruz." dedi.

"NE KARAR ALIRSA BUNUN YANINDAYIM"

Tolunay Kafkas, Süper Lig'de devam eden yabancı kuralıyla ilgili olarak, "Ben bu konularla ilgili, bir takım açıklamalar yapıyorum. Kimin ne söylediği de önemli değil. Yerli kuralıyla ilgili de bir açıklama yaptım. Federasyon, 3 tane Türk yerine 5 derse ben buna da evet derim. Bunun verileriyle, neden olması gerektiğiyle ilgili bu konuda benden daha tecrübelisi yok. Büyük takım, küçük takım çalıştırdım. Her kategoride çalıştım. Genç ve Ümit Milli Takımlarda çok büyük sorumluluk aldım. Bu başka bir konu, bunu konuştuğum zaman benim milliyetçiliğimi sorgulamaya başlıyorlar. Çok hoş olmuyor. İş başka taraftara gidiyor. Ben, federasyon Türk oyuncuyla ilgili ne karar alırsa bunun yanındayım." diye konuştu.

"TÜRK HOCAYI GÖRMEK İSTERİM"

A Milli Takım'daki geleceği tartışılan Stefan Kuntz ve olası ayrılık durumunda yeni teknik adam için görüşü sorulan 55 yaşındaki teknik adam, "Ben bir Türk hocası olarak, 40 yılımı bu işe vermiş birisi olarak A Milli Takım'ın başında bir Türk hocayı görmek isterim. Ama karar federasyon başkanınındır, nasıl bir tasarrufu olur onu bilemiyorum." cevabını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar