TOKİ İstanbul kura sonuçları belli oldu! İşte isim isim tam tablo

TOKİ İstanbul kura sonuçları belli oldu! İşte isim isim tam tablo
Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi kapsamında Arnavutköy, Başakşehir, Tuzla, Esenler, Çatalca ve Silivri'de TOKİ kuraya hak kazananların isimleri belli oldu. İşte bütün ayrıntılar...

Milyonlarca vatandaşın başvurduğu ve sonuçlarını merakla beklediği TOKİ İstanbul başvuru sonuçları belli oldu.  İlk Evim adlı proje kapsamında Arnavutköy, Başakşehir, Tuzla, Esenler, Çatalca ve Silivri ilçelerinde yapılacak evler için isimler netleşti. 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), resmi sitesi üzerinden kura çekimine hak kazananların isim listesi araştırılmaya başlandı. Çatalca ve Silivri ilçelerinde kura çekimi hakkı kazananların resmi site üzerinden kolaylıkla isimlerine ulaşabiliyor. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi...

LİSTE AÇIKLANDI

TOKİ, resmi internet adresi üzerinden İstanbul konut başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesini yayınladı. Böylece Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca ve Silivri ilçelerinde inşa edilecek konutlar için başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu.

İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde inşa edilecek konutlar için şehit ve gazi, emekli, engelli, genç ve diğer kategorilerde başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Listeyi görmek için için bu linke https://www.toki.gov.tr/Projeler/projeler/istanbul_avrupa.html tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar