Tecavüz suçundan yargılanan Benjamin Mendy'den kan donduran sözler: 10 bin kadınla yattım

Tecavüz suçundan yargılanan Benjamin Mendy'den kan donduran sözler: 10 bin kadınla yattım
Cinsel saldırı suçundan yargılanan Manchester City'nin futbolcusu Benjamin Mendy, mahkemede 10 bin kadınla yattığını söyledi.

SERPİL DEMİR-GÜNBOYU

İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester City'nin yıldız sol beki Benjamin Mendy, Tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor.

Her iki suçlamayı da reddeden Mendy, Chester Crown Mahkemesi'nde yargılandı. Yargıç Stephen Everett, Mendy'nin Ocak ayında sona eren bir duruşmanın ardından diğer kadınlar tarafından iddia edilen cinsel suçlardan suçsuz bulunduğunu belirtti.

BBC'nin aktardığına göre, Mendy mahkeme kayıtlarına geçen iddiaya göre malikanesinde birçok misafirinin bir araya geldiği toplantılar düzenliyordu. Bu toplantıların birinde konuklar arasından A. ile zorla seks yapmaya çalıştı. Başka bir olayda ise yatak odalarından birinde, B.'ye tecavüz etti.

Fransız futbolcu ilk kez 2017 yılında Barselona'da bir gece kulübünde bir İngiliz öğrenci olan A. ile tanıştığı ve onun bir arkadaşı ile yakınlaştığı iddia edildi.

Benjamin Mendy partially acquitted but will never return to former life - BBC News

İddia edilene göre Mendy ve A.'nın arkadaşı, aralarındaki iletişimi sürdürdü ve bir yılın ardından gece dışarı çıktıktan sonra futbolcunun evinde kaldılar. Ertesi sabah kadın banyoda duş aldığı sırada Mendy'nin kadını kıyafetsiz gördüğü ve cinsel saldırıda bulunmaya çalıştığı öne sürüldü.

İki yıl sonra ise B. futbolcunun evine davet edildi. Mendy'nin, kadının mahrem fotoğraflar içeren telefonunu aldığı ve kadın telefonunu geri isterken onu kilitli yatak odasına götürdüğü iddia edildi.

Aktarılana göre Mendy, "Sadece sana bakmak istiyorum" diyerek kadından kıyafetlerini çıkarmasını istedi. B. ise iç çamaşırlarını çıkardı ve Mendy'den telefonunu böyle alabildi.

Mahkemede anlatılan iddianın devamında jüriye, "Bu aşamada Mendy geri adım attı ve 'çok utangaçsın' dedi" ifadesi kullanıldı. Mendy ise "Sorun değil 10 bin kadınla seks yaptım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar