Fenerbahçe'nin istemediği yıldız futbolcudan manidar paylaşım: "Benden nefret ediyorlar"

Fenerbahçe'nin istemediği yıldız futbolcudan manidar paylaşım: "Benden nefret ediyorlar"
Sezonu Genk'te kiralık olarak geçiren Ally Samatta'nın, Fenerbahçe'ye geri dönüş yolunda uçaktan paylaştığı şarkının sözleri gündem oldu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Jorge Jesus ile yollarını ayıran ve İsmail Kartal ile yoluna devam etme kararı alan Fenerbahçe'de Mbwana Samatta'nın yaptığı paylaşım gündem oldu.

Gelecek sezon kapsamında transfer çalışmalarına başlayan ve Edin Dzeko'yu transfer eden Fenerbahçe'de forvet rotasyonu taşmış durumda. Mbwana Samatta'nın da kadroya dönmesiyle beraber toplamda 6 santrfor'a ulaşmış olan Fenerbahçe 3 isimle yollarını ayırmayı planlıyor.

Sarı-Lacivertli Yönetim, Joao Pedro, Joshua King ve kiralandığı Genk'ten geri dönen Mbwana Samatta'yı yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Bu 3 golcü için menajerlerine kulüp bulmaları talimatı verildi.

Joao Pedro ve Joshua King'in takımda kalma ihtimali daha yüksekken Fenerbahçe yönetimi, Mbwana Samatta'yı hiçbir şekilde kadroda tutmak istemiyor.

SAMATTA'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Fenerbahçe'ye dönecek olan Mbwana Samatta'nın paylaştığı şarkı gündem oldu. Şarkı sözlerinde; "Estağfirullah, benden nefret ediyorlar ama elhamdülillah ben iyiyim." sözleri bulunuyor.

fenerbahce.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar