Tayland'da korkunç kaza: Uçak tarlaya çakıldı! Ölü ve yaralı...

Tayland'da korkunç kaza: Uçak tarlaya çakıldı! Ölü ve yaralı...
Tayland'da, 2 kişilik X-Air Hanuman tipi tek motorlu özel uçak, havalanmasının ardından kısa bir süre sonra tarlaya düştü. Kazada pilot hayatını kaybederken, uçağın tek yolcusu ise ağır yaralandı.

Tayland'da, 2 kişilik X-Air Hanuman tipi tek motorlu özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra tarlaya çakıldı. Kazada pilot hayatını kaybederken, uçağın tek yolcusu ise ağır yaralandı.

aw119385-03.jpg

Tayland'ın Chonburi eyaletinde bugün 2 kişilik özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. X-Air Hanuman tipi tek motorlu özel uçakta bulunan 50 yaşındaki Avusturyalı pilot Stefan Molnar hayatını kaybederken, uçağın tek yolcusu olan 51 yaşındaki Almanya vatandaşı Christian Leonard Schuf ağır yaralandı.

aw119385-02.jpg

Çonburi eyaletindeki Pattaya Eastern Havalimanı'ndan kalkış yapan ve yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan bir tarlaya çakılan uçaktaki müdahaleyi, tarlada çalışan işçiler gerçekleştirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, uçağın içine sıkışan ve iki bacağından yaralanan Schuf'u hastaneye sevk etti.

aw119385-04.jpg

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, uçağın kaza öncesinde tarlanın etrafında bir süre tur attığı ve daha sonra alçalarak bir ağaca çarptıktan sonra yere çakıldığı belirlendi. Kazanın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

aw119385-01.jpg

aw119385-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar