Tarihte bir ilk! TRT İmamoğlu orucunu bozdu

Tarihte bir ilk! TRT İmamoğlu orucunu bozdu
Vodafone Sultanlar Ligi'nin final karşılaşması için Burhan Felek Spor Salonu'na giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez TRT ekranlarında anons edildi. İşte o anlar…

Vodafone Sultanlar Ligi'nin nefes kesen final serisinin son maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek şampiyonluğu elde etti. Maçı protokol tribününden takip eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile bir araya geldi.

ekrem.jpg

TRT TARİHİNDE BİR İLK

Önemli bir ayrıntı da maç esnasında yaşandı. Daha önce Ekrem İmamoğlu'nun adını dahi anmayan TRT, bu kez protokol tribünündeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı anons etti. Spiker Kerem Öncel'in yaptığı bu anons sosyal medyada gündem olurken, TRT'deki değişikliğin 31 Mart seçim sonuçları olduğu iddia edildi.

a1302196186444f8b902322a7b0062de.jpg

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'UN DEĞERLENDİRMESİ

Final mücadelesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte takip eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç sonrası yaptığı açıklamada, bu sezon kadın voleybol takımının başarılarından gurur duyduklarını belirtti. Koç, takımın Avrupa şampiyonu olma hedefiyle kurulduğunu ve ligin yanı sıra kupa da kazandıklarını ifade ederek, gelecek sezon için umut dolu konuştu.

Bu sezon kadın voleybol takımının birçok maçına geldiğine dikkati çeken Koç, "Buraya geldiğimizde ayağımız uğurlu geliyor. Mutluyuz ama buruk bir mutluluk. Bu takımı Avrupa şampiyonu olsun diye kurduk. Ligi aldık, kupayı aldık. Yarı finalde Avrupa'dan elendik. Eczacıbaşı'nı da tebrik ediyorum. Çok güzel yatırım yapıyorlar. Şirket kulüpleriyle rekabet etmek kolay değil. Biz de bu ekonomik duruma rağmen her alanda zirveye oynuyoruz. Mütevazı bütçeyle kurduğumuz erkek takımı da final oynadı, Avrupa'da da çeyrek final oynadı. Bizim hedefimiz mümkün olduğu kadar kupa kazanmaktı. Kadın baskette hepsini kazandık, kadın voleybolda Türkiye'deki her kupayı aldık. Yurt dışında yarı finalde elendik. İnşallah seneye yurt dışında da kupa alırız” ifadelerini kullandı.

İBB ADAYLARINA HİÇ YER VERİLMEMİŞTİ

RTÜK'ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Tuncay Keser yerel seçim sürecinde yaptığı açıklamada, TRT Haber'in seçim sürecinde tarafsızlığını koruyamadığını ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarına daha fazla yer verdiğini eleştirmişti.

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Cemil Tugay’a bir dakika bile yer vermediğini söyleyen Keser, Murat Kurum’a 12 haber, Turgut Altınok ve Hamza Dağ kanalda 8’er haberle yer bulduğunu belirtmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar