Mansur Yavaş'a sosyal medyadan ulaştı: Oğlunun hayali gerçek oldu

Mansur Yavaş'a sosyal medyadan ulaştı: Oğlunun hayali gerçek oldu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Muhammed Uğur'a bıraktı. Başkana ulaşan annenin sosyal medya mesajı karşılık buldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu sembolik olarak bırakacağı çocuğu sosyal medya mesajı ile belirledi.

Ankara’da yaşayan bir anne Mansur Yavaş’ı etkiletleyerek “Keşke bu 23 Nisan'da benim #otizm 'li oğlum bir kaç saatliğine Mansur Yavaş'ın yerine geçse ne dersiniz başkanım olur mu kabul eder misiniz ogluma makaminizi vermeyi” diye bir mesaj paylaştı.Mesajında otizm etkileti ile paylaşan annenin mesajı hızla karşılık buldu.

Mesaja iletişim bilgileri istenilerek dönüş yapılırken o buluşma ise bugün gerçekleşti. Makamında anne oğlu ağırlayan Mansur Yavaş o anları kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.

Yaşanan anlar ile ilgili anne son paylaşımında "Canımız başkanımız İyi ki varsınız çok çok teşekkür ederiz" dedi.

Mansur Yavaş çocuk başkan ile ilgili olarak "Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, onu tanıdığımız için çok mutluyuz" dedi.

Muhammed Uğur'un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a 'Mansur Dede' diyerek hitap etmesi gülümseten anlara neden oldu. Muhammed Uğur Başkan'ın elini öperken aynı kravat rengini seçmeleri de dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar