Kadıköy'de maç sonu tribün kavgası: Protokol karıştı!

Kadıköy'de maç sonu tribün kavgası: Protokol karıştı!

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Kayserispor'u ağırladığı maçın son bölümünde tribünlerden yükselen "Yönetim istifa" tezahüratı sonrası ortalık aniden karıştı. Sarı lacivertli bir grup taraftar ile yöneticiler arasında arbede çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe'nin kendi sahasında Mondihome Kayserispor'u yendiği maçın son bölümünde ortalık aniden karıştı.

Fenerbahçe'nin 3-0'lık skorla önde olduğu maçın son 15 dakikasına girilirken tribünlerden "Yönetim istifa" tezahüratı yankılandı.

aw202609-18-001.jpg

YÖNETİCİLERE TEPKİ

İstifa tezahüratına karşılık olarak az sayıda taraftar ıslıkla karşılık verirken, tribünlerin çoğunluğu istifa tezahüratına eşlik etti.

Gerginliği yükseldiği stadyumda protokol tribününde kavga çıktı. 'İstifa' seslerinden sonra mücadeleyi protokol tribünde takip eden sarı lacivertli yöneticiler ile taraftarlar arasında bir anda tartışma çıktı.

aw202609-17.jpg

Bazı taraftarlar tepki gösterdikleri yöneticilerin üzerine doğru yürüdü, aynı şekilde protokol tribünündeki yöneticiler de karşılık verince ortalık karıştı.

Arbedenin yaşandığı protokol tribünü önündeki kavgaya araya giren bazı yöneticiler ve taraftarlar engel olmayı denedi.

aw202609-15-001.jpg

Yaşananlar sosyal medyada da gündem oldu. Fenerbahçe'de lig sonu yapılacak seçimli genel kurul öncesi mevcut yönetime tepkiler çığ gibi artıyor.

İlgili Haberler