Survivor'da tansiyon yükseldi!

Survivor'da tansiyon yükseldi!
Survivor All Star'da 2. hafta heyecanı dokunulmazlık oyunu ile başladı. Oyun öncesi kamplarında sohbet eden ünlüler takımında Nagihan ile Merve arasında sert tartışmalar yaşandı.

Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Adaya yeni isimlerin de dahil olması ile beraber yarış daha şimdiden kızışmaya başladı. Gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu'nun veda ettiği All Star'a Yunus Emre Özden, Ayşıl Özaslan, Nisa Bölükbaşı dahil oldu.

Survivor son bölümünde oyun öncesi sohbet eden ünlüler takımında gerilim yaşandı. Nagihan Gönüllüler takımındaki Gizem için "Şunu söyleyebilirdi ben takımımdan memnun değilim diyebilirdi." sözlerine yer verdi. Bunun üzerine takım arkadaşları Nagehan'a 'Herkes bir Nagehan değil' hatırlatmasında bulundu.

Nagihan bunun üzerine Survivor 2018'de takım değiştirdiği günlerden bahsederek, "Beni resmen duymuyorlardı, bir şey diyordum kimse oralı olmuyordu' dedi.
Bunu üzerine söze giren Merve 'Herkeste şöyle bir şey vardı. Herkes istatistik kovalıyor. Herkes en zayıf halkayı seçmeye çalışıyordu. Burada da var. Hep bunlarla alakalı yani." dedi.
Bunun üzerine Nagihan 'Ben hiç yapmam öyle şeyler. Hiç oynamam. Hiç oynamadım. Gizem zayıf halkaydı değil mi? Ben daha bir kez bile oynamadım. Sen kaç defa oynadın? Bana zayıg halka kovalıyor diyemezsin. Oynadın mı Oynadın. diyerek Merve'ye cevap verdi.
Merve 'Ben o zamandan bahsediyorum Nagihan. Seni kasttetmiyorum neyi anlamıyorsun? Yeniliyordun hep zaten Nagehan." çıkışında bulununca Nagehan daha da sinirlenerek, "Ben şu an sakat olmama rağmen zayıf halka kovalamıyorum. All Star'da finalist koltuğuna koltuğuna zayıf halka kovalayarak oturmadım." dedi.

(Milliyet)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar