AKP harekete geçti! Kendisini yere atıp yuvarlanan İbrahim Efe için karar verildi

AKP harekete geçti! Kendisini yere atıp yuvarlanan İbrahim Efe için karar verildi
AKP, kendini yere atarak yuvarlanan İzmit meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında son kararını duyurdu. İşte detaylar…

CHP’li İzmit Belediyesi ile AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında kendini yere atarak yuvarlanan AKP'li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı açıklandı. AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması alanında yaşandı. İddialara göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İzmit Belediyesi çalışanlarını alana sokmamıştı. Bu durum üzerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi olay yerine gitti. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin de bölgeye gelmesiyle gerilim tırmandı.

takla-atan-akp-izmit-belediye-meclis-uyesi-efe-ofkeme-yenik-dustum-kontrolumu-kaybettim.webp

Başkan Hürriyet'in yanına yaklaşmak isteyen İbrahim Efe, bir vatandaş tarafından hafifçe itilince kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı. Efe, yerden kalktıktan sonra tekrar kendini yere atarak çevredekilere "İmdat polis, beni dövüyorlar" diye bağırdı. Olayı izleyen vatandaşlar da şaşkınlıkla Efe'nin şovunu izledi.

DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATILDI

AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın infiale neden olduğunu belirterek, yaşananları yakından takip ettiklerini ve disiplin sürecini başlattıklarını söyledi.

Talus, yaptığı yazılı açıklamada, "İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

s-2529cd822e45fb51566f9d59da9e2a327286ba1e.webp

GÖRÜNTÜLER SONRASI ÖZÜR DİLEDİ

Görüntüler sosyal medyada gündem olmasının ardından açıklama yapan Efe, yaşanan olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı haberini aldığımda, öfkeme yenik düştüm ve kontrolümü kaybettim. Ailem, dostlarım, ve dava arkadaşlarıma hayal kırıklığı yaşattığım için çok üzgünüm. Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum. Özellikle bana çok güvenen ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen ailem ve dostlarım başta olmak üzere, değerli dava arkadaşlarımdan, il ve ilçe başkanlarımdan, belediye başkanlarımdan, çok kıymetli hemşehrilerimden hiçbir mazerete sığınmadan özür diliyorum"

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar