Survivor'a beklenmedik veda... Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'a beklenmedik veda... Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor All Star'ın yeni bölümünde, yarışmanın hayranlarını üzen bir veda yaşanacak. Bu akşam yayınlanacak olan ada konseyinde Acun Ilıcalı, "Hepimiz için üzücü bir haberim var" diyerek eleme dışında yarışmadan ayrılacak bir isim olduğunu duyurdu.

Survivor All Star''da birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemeler başlamıştı. Yarışmaya son olarak Mert Öcal ve Bora Edin veda etmişti. Survivor All Star''ın 59. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

"BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY..."

Survivor''da ada konseyinde Acun Ilıcalı''nın açıklamaları ise dikkat çekti. Ilıcalı, yarışmadan bir ismin ayrıldığını duyurdu. Ilıcalı, "Survivor''da beni en çok üzen şey, bir yarışmacının bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması. Hepimiz için üzücü bir haberim var. Bir yarışmacımız Survivor''a veda edecek" dedi. Acun Ilıcalı''nın bu konuşmasının ardından ise yarışmacılar büyük bir şok yaşadı.

SURVIVOR BARIŞ DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor All Star 56. bölümde parkura çıkan Barış Murat Yağcı, oyun parkurunda bir anda yere yığıldı ve acı içinde bacağına sarıldı. Survivor Barış''ın sağlık durumu hakkında kesin bilgi bulunmuyor. Ancak yarışmacının doktor kontrolünde olduğu belirtildi. Ardından ada konseyinde koltuk değnekleri ile oylamaya dahil oldu.

Yarışmadaki akıbeti de şu an için net değil. Fakat Acun Ilıcalı, ekrana gelecek Ada Konseyi''nde bir isimin yarışmaya devam edemeyeceğini duyurması ''Survivor Barış diskalifiye oldu'' iddialarını gündeme getirdi.

Barış Murat Yağcı''nın Survivor''a devam edip etmeyeceği bu akşam yayınlanacak olan 59. yeni bölümde netlik kazanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar