25 Mart gecesi Survivor'da bir isim All Star macerasını noktaladı

25 Mart gecesi  Survivor'da bir isim All Star macerasını noktaladı
Survivor 'Birleşme Partisi'ne kısa süre kala adada kalma savaşı veren yarışmacılar, Survivor'ın 25 Mart tarihli 59. bölümünde haftanın 1. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yemek ödüllü dokunulmazlık oyununda ipi göğüsleyen takım ünlüler olurken, gönüllüler takımında ise bir yarışmacı Survivor 1. eleme adayı seçildi. Potaya giren isim sürekli eleme adayı olduğu için psikolojisinin bozulduğunu belirterek, dokunulmazlık oyununu kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Peki, 25 Mart Survivor'da eleme pot
Survivor''da eleme adayı belli oldu. Ocak ayında başlayan ve aylardır süren Survivor''ın TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümünde ilk etapta ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda mücadele verdi. Nefeslerin tutulduğu oyunda ünlüler takımı 1. dokunulmazlık oyunun galibi olurken gönüllülerde de eleme adayı Evrim seçildi. Öte yandan mide rahatsızlığı geçiren Elif''in Survivor''dan elenmesi ise geceye damga vurdu.
 
SURVİVOR ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Survivor''ın ekranlara gelen son bölümünde eleme için haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu engellerin yer aldığı dokunulmazlık oyunu sonrası gönüllüler takımı kaybederken ünlüler de uzun süre sonra galip gelmenin sevincini yaşadı. Konseyde gönüllüler takımı adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Oylamaların tamamlanması ile Acun Ilıcalı ismi yazılan yarışmacıları açıkladı. Yağmur ve Evrim''in isimleri yazılırken, Evrim''in daha fazla oy alması ile ilk eleme adayı belli oldu. Survivor eleme adayı olan Evrim, devamlı potaya girdiği için psikolojisinin bozulduğunu, bundan sonra oynanacak dokunulmazlık oyunlarını kazanmak zorunda olduklarını belirtti. Öte yandan bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Elif Survivor''dan elenerek All Star macerasını noktaladı.
 

 
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Giderek zorlaşan Survivor dokunulmazlık oyununda bu kez de yarışmacılar güç, denge ve hızın yer aldığı dokunulmazlık parkurunda elinden gelen mücadeleyi verdi. İlk etapta kadınlar karşılaşmasının yaşandığı oyunda ilk turu ünlüler 1-0 galip bitirdi. İkinci etapta ise bu kez dokunulmazlık oyununda erkekler kozlarını paylaştı. Nefes kesen oyunun ikinci turunda da Batuhan''ın aldığı sayı ile ünlüler 2-0 öne geçerek gecenin kazananı oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı ayrıca yiyecek ödülünden de yararlanarak adaya daha çok motive oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar