RAMS Park'ta Kerem Aktürkoğlu şov: Tansu Sarı Yazdı...

RAMS Park'ta Kerem Aktürkoğlu şov: Tansu Sarı Yazdı...
Trendyol Süper Lig’in 22. hafta maçında Galatasaray, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Galatasaray, İstanbulspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Tansu Sarı mücadeleyi değerlendirdi...

RAMS PARK'TA KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOV

Şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi adım adım takip eden Galatasaray, lige tutunması mucizelere kalan İstanbulspor'u ağırladı...

Sarı-kırmızılılarda Cedric Bakambu, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Jose Angelino, Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakçı kadroda yoktu..

Barış Alper Yılmaz'ı Sacha Boey'in yokluğunda sağ bek olarak görevlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kaan Ayhan'ı sol bek mevkiinde oynatırken; Davinson Sanchez stoper hattında, Tete Martins sağ kanatta; Kerem Aktürkoğlu sol kanatta ve Wilfried Zaha santrfor pozisyonunda yer aldı..

Sezon başından bu yana Fatih Tekke ve Hakan Yakın'ı gönderip "kürkçü dükkânına geri dönen tilki" muamelesi yaptıkları Osman Zeki Korkmaz'ı yeniden Teknik Direktörlüğe getiren İstanbulspor'daysa takımdan ayrılan kaleci David Jensen ve Valon Ethemi'nin yanı sıra Demeaco Duhaney kadroda yer almadı..

Sol bek Racine Coly ve Mendy Mamadou yedekler arasında yer alırken, Emir Kaan Gültekin santrfor pozisyonundaydı..

Galatasaray ilk 27 dakika İstanbulspor kalesine varıyla yoğuyla hücum ederken, bir türlü çerçeveyi bulamıyordu..

Ani gelişen İstanbulspor atağında Konyaspor'a gitme ihtimali olan Alassane Ndao'nun ceza sahası dışından vuruşu direkten dönerken pozisyonun devamında Ali Yaşar'ın sol taraftan ortasına rakibi Kaan Ayhan'dan önce kafayı vuran David Sambissa RAMS PARK'ı susturuyordu...

İstanbulspor 1-0 öne geçerken Galatasaray atağında Tete Martins'in vuruşunu kaleci Alp Arda kurtardı..

Galatasaray beraberlik ararken İstanbulspor ani kontratağa kalktı.. Topla buluşan Alassane Ndao yaklaşık 70 metre topu sürdükten sonra ceza sahası sol çaprazından vurdu.. Kaleci Fernando Muslera'dan açılan meşin yuvarlağı Alassane Ndao yeniden ortaladı.. Emin Kaan Gültekin enfes bir röveşata ile filelere gönderdi.. İstanbulspor "2-0'lık üstünlük yakaladık" diye sevinirken VAR'daki Onur Özütoprak'ın monitöre çağırdığı hakem Bahattin Şimşek pozisyonun başlangıcındaki Galatasaray atağında İstanbulsporlu Ali Yaşar'ın topa elle müdahale ettiğini belirleyerek "PENALTI" dedi..

Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu golü atarak Galatasaray'a 1-1'lik eşitliği getirdi...

İstanbulspor'da Emir Kaan Gültekin'in 2 vuruşu az farkla auta giderken David Sambissa topu kaleci Fernando Muslera'nın üzerine nişanlayınca takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 2'nci yarıya Tete Martins'in yerine Mauro Icardi ile başladı..

Oyun kurgusu ise tamamen değişmiş, sol bek Kaan Ayhan sağ beke, sağ bek Barış Alper Yılmaz sol beke, santrfor Wilfried Zaha sol kanada geçmiş; Kerem Aktürkoğlu da ne yaptığını bilmez bir hale bürünmüştü...

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan kaleyi bulamazlarken, Kerem Demirbay'ın yerine Tanguy Ndombele oyuna girdi..

İstanbulspor'da Alassane Ndao yerini Mendy Mamadou'ya bırakırken 1 dakika sonra topu kalelerinde gördüler..

Dries Mertens'in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta kaleci Alp Arda topa dokunamayınca Victor Nelsson ve David Sambissa mücadelesinde seken topa ayak koyan Mauro Icardi topu filelere gönderdi.. Galatasaraylılar sevinirken VAR'daki Onur Özütoprak tarafından bir kez daha monitöre çağrılan hakem Bahattin Şimşek golü atan Mauro Icardi'nin rakibi Mendy Mamadou'nun önünde yer alarak kendisine avantaj sağladığını belirtti ve "OFSAYT" dedi..

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın vuruşu auta giderken Galatasaray galibiyet golünü buldu..

Wilfried Zaha'nın ceza sahası dışında Mehmet Yeşil tarafından düşürülmesinden doğan serbest vuruşu kullanan Kerem Aktürkoğlu kötü baraj kurduran kaleci Alp Arda'nın solundan topu filelere göndererek kendisinin ve Galatasaray'ın 2'nci golünü İstanbulspor filelerine gönderirken RAMS PARK tribünleri zevkten çılgına döndü..

ASLAN 2-1'lik üstünlük sağladı..

Golden sonra İstanbulspor'da golü atan David Sambissa ve Muammer Sarıkaya oyundan çıkarken, Eduart Rroca ve Vefa Temel sahadaydı..

Galatasaray'daysa Dries Mertens ve Wilfried Zaha'nın yerlerine Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın oyuna girdi..

88'de Barış Alper Yılmaz'a sert giren Mendy Mamadou kırmızı kart görerek İstanbulspor'u sahada 10 kişi bırakırken, Florian Loshaj ve Emir Kaan Gültekin'in yerlerine Junior Traore ile Jackson Kenio oyundaydı...

Galatasaray'daysa Barış Alper Yılmaz'ın yerine Berkan Kutlu girerken son anlarda İstanbulspor kalecisi Alp Arda'nın Mauro Icardi'yi ceza saahsı içinde indirmesine hakem Bahattin Şimşek bir kez daha "PENALTI" dedi.. Arjantinli süperstar Mauro Icardi topu filelere gönderince Galatasaray 3-1 kazandı..

Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü.

İstanbulspor'da kaleci Alp Arda, stoper Mehmet Yeşil ve sol bek Ali Yaşar oynadığı sürece büyük bir aksilik olmazsa her maç kaybetmeye dolayısıyla da küme düşmeye mahkûmlar..

Bugün de 3 saçma sapan hatayla 3 gol yediler..

Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz sol bek Racine Coly ve son anlarda oyundan atılan Mendy Mamadou'yu mutlaka takıma kanalize etmeli..

Ayrıca yabancı bir kaleci de şart.. Zira bu Alp Arda ne top tutabiliyor; ne yan topa çıkabiliyor, ne de doğru baraj kurdurabiliyor...

Yaptırdığı penaltıyla da saç baş yoldurdu..

İstanbulspor'un sayılmayan golünde geri dönülüp Galatasaray lehine penaltı çalınması da komedi..

VAR olayı mutlaka yeniden düzenlenmeli..

Hakemler pozisyonun bitimini beklememeli..

Dün de Başakşehir-Fenerbahçe maçında aynısı oldu ve pozisyon bitiminde atağı başlatan Fenerbahçeli İsmail Yüksek faul yaptığı gerekçesiyle saçma sapan bir sarı kart gördü..

Galatasaray için İstanbulspor kolay lokmaydı ve kazandılar...

Bakalım Gaziantep maçında neler yaşanacak?

Sarı-kırmızılıları kutluyor ve kalan maçlarında başarılar diliyorum...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar