Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderdi.

TFF'den yapılan bir açıklamaya göre Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 21. haftasındaki bazı ihlallerden dolayı Galatasaray, Trabzonspor, Bitexen Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük, Corendon Alanyaspor, Yukatel Adana Demirspor, EMS Yapı Sivasspor, Gaziantep FK ve Mondihome Kayserispor'u disipline sevk etti.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve idareci Metin Korkmaz talimatlara aykırı hareketleri yüzünden disipline verildi.

Müşavirlik, Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK, Boluspor, Teksüt Bandırmaspor, Kocaelispor, Tuzlaspor, Adanaspor ve Sakaryaspor'u PFDK'ye gönderdi.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kulüp idarecisi İbrahim Kınık, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç, yeşil-siyahlı takımın idarecisi olan Sercan Damar, futbolcular Murat Cem Akpınar ile Hasan Kılıç, antrenör Mehmet Berk Uzunhasan ile Tuzlaspor idarecisi Muhammed Ali Kanıçok disipline yollandı.

Bodrum FK Teknik Direktörü olan İsmet Taşdemir, Kocaelispor Teknik Direktörü olan Ertuğrul Sağlam ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan da PFDK'ye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar