Staj ve Çıraklık mağdurları Ankara’yı mesken tuttu

Staj ve Çıraklık mağdurları Ankara’yı mesken tuttu
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu (Staj-ÇırakFED) dernekleri ile birlikte Ankara'da TBMM’de ve parti genel merkezlerinde görüşmeler yaptı.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu (Staj-ÇırakFED) ve dernekleri, Ankara'da TBMM ve parti genel merkezlerinde görüşmeler gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-13-09-36-001.jpeg

Toplantının ardından, federasyon adına bir plaket verilerek staj ve çıraklık sigorta mağdurlarına destek talep edildi ve yasa teklifi hazırlanması istendi. Konunun kamuoyuna duyurulması için de destek talep edildi. Bir kişi, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu'na talimat vererek konuyla ilgili destek sağlama sözü verdi. Staj Mağdurları, İYİ Parti milletvekili Ümit Özlale ile görüşerek konuya ilişkin destek talep etti.

whatsapp-image-2024-05-09-at-13-09-35.jpeg

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN BÜYÜK DESTEK SÖZÜ

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu heyeti, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ ve başdanışmanı Mehmet Akif Cenkçi ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda, federasyon başkanı Murat Bal tarafından staj ve çıraklık mağduriyeti konusunda bilgi verildi ve destek talepleri iletildi. Özdağ, konu hakkında geniş bilgi sahibi olduğunu belirterek destek sözü verdi ve görüşlerini heyete iletti. Toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

whatsapp-image-2024-05-09-at-13-09-41.jpeg

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE GÖRÜŞME

Heyet daha sonra Refah Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti ve Parti Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Osman Ağaoğlu ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme içeriğinde, Refah Partisi'nin daha önce sunduğu kanun teklifinin takibi ve kamuoyundaki baskının artırılması talepleri iletilerek konuşuldu.

whatsapp-image-2024-05-09-at-13-09-39.jpeg

Ziyaretlere Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal ile birlikte İstanbul Dernek Başkanı Selçuk Aydın ve diğer dernek başkanları Murat Aydın, Canan Küsmez, Kubilay Albayrak, İmdat Yöğrük, Müslüm Alagöz ve yardımcıları da katıldı.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar