Sporun kalbi Bayraklı’da atıyor

Sporun kalbi Bayraklı’da atıyor
Bayraklı Belediyesi,23 farklı branşta spor kurslarıyla son 4,5 yılda 25 binin üzerinde sporcuya spor yapma ve yeteneklerini geliştirme imkanı sunarak, ilçede sporun yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.

Bu süreçte gerçekleştirilen turnuvalarda elde edilen başarılar, ilçenin spor potansiyelini ortaya çıkarırken, toplamda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere 575 madalya kazanıldı.

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği kurslar aracılığıyla sporun geniş kitlelere ulaşmasını sağlaması ve sporseverlerin yeteneklerini geliştirmelerine destek olması, ilçe sınırlarını aşan başarıları da beraberinde getirdi. Bu süreçte Bayraklı'dan çıkan dünya şampiyonu güreşçi Miraç Saraç, ilçenin adını uluslararası arenada duyurdu. Ayrıca, milli takımlar düzeyinde başarılı sporcular yetiştiren belediye, spor alanında elde ettiği başarılarla ilçenin gurur kaynağı haline geldi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bayraklı'da sporun merkezi olarak faaliyet gösteriyoruz. Farklı branşlarda düzenlediğimiz spor kursları ile binlerce sporsever, hem eğlenme fırsatı buluyor hem de kendi yeteneklerini keşfetme imkanına sahip oluyor. Elde ettiğimiz başarılarla Bayraklı'yı sporun odak noktası haline getirdik. Gençlerimiz ve çocuklarımız için sporun hayatlarında kilit bir rol oynadığına inanıyor, bu nedenle sporu desteklemeye ve yaygınlaştırmaya büyük önem veriyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar