Sosyal medyada gündem oldu! Sermiyan Midyat'tan çok konuşulacak Sedat Peker taklidi

Sosyal medyada gündem oldu! Sermiyan Midyat'tan çok konuşulacak Sedat Peker taklidi
Sedat Peker’in videoları ve sosyal medya paylaşımları Türkiye gündemini sarsarken ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’tan dikkat çeken Peker videosu geldi.

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker’in videoları ve sosyal medya paylaşımları Türkiye gündemini sarsarken, ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’tan çok konuşulacak Sedat Peker videosu geldi.

Sedat Peker’in çektiği videoları taklit eden ve Sedat Peker’in giydiği kıyafetleri giyen Midyat videosuna kıymetli kardeşlerim diyerek başladı.

Masasında da çeşitli objeler bulunan Midyat yayınladığı ilk videoya #vallahiyenileceğiz başlığı açarken ikinci videoya ise #kanalistanbul başlığını açıtı.

Sedat Peker videolarının popüler olmasından dolayı böyle bir video çektiğini anlatan Sermiyan Midyat, yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek istediğini söyledi.

Son günlerde Marmara'ya musallat olan deniz müsilajına (deniz salyası) dikkat çekmek için bu yönteme başvuran Midyat, "Doğayla oyun oynamayalım. Birbirimizin tabiatıyla oynamayalım Allah aşkına" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar