Semih Yalçın açtı ağzını yumdu gözünü... Bakın bu kez kime nasıl hakaret yağdırdı

Semih Yalçın açtı ağzını yumdu gözünü... Bakın bu kez kime nasıl hakaret yağdırdı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, etik yasası isteyen Bahçeli'ye yönelik eleştiri yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na cevap verinken ağır hakaretlerde bulundu.

GÜNBOYU - ÖZEL

DAVULOĞLU UNVANIYLA TANINDIĞI...

Başta siyasiler olmak üzere, fikrini ve düşüncesini beğenmediği kişilere karşı yaptığı ağır hakaretlerle ünlenen Semih Yalçın, bu kez Davutoğlu'nu hedef aldı. Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir iki sözümüz de çınar yaprağı giyinip siyaset sahnesinde raks eden "mazul ve sakıt sadr-ı esbak" Ahmet Davutoğlu'na: Davutoğlu'nun Cumhur İttifakını siyasi etik yasası tartışmalarıyla vurmaya heveslenmesi, elinde yay olmadan ok atmaya benziyor. Siyasi etik yasası tartışmalarına bakıp Cumhur İttifakında yumuşak karın vehmeden Davutoğlu'nun iddiaları kuru gürültü. Ancak kendi karnı fazla şişkin. Deriden yapılmış bir müzik aleti gibi kuru gürültü çıkardığı için, geçmişte Davuloğlu unvanıyla tanındığı henüz unutulmadı" dedi.

KİME KARŞI YÜRÜTÜLDÜ BU KAMPANYA?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında "Çevre etiği ne kadar önemliyse, siyasi etik kuralları da bir o kadar önemlidir. İhlali düşünülemeyecektir. Dilek ve ümidimiz siyasi etik yasasının daha fazla gecikmeden, süratle çıkarılmasıdır" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap verdi. Günboyu'na yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi: "2016'da siyasi etik yasasını kim engelledi? Kime karşı yürütüldü bu kampanya? Bunlara yanıt vermesi lazım Sayın Devlet Bahçeli'nin. Bugün siyasi tabloda yani AK Parti, MHP ve Organize suç örgütlerinin başları o kadar iç içe girdi ki ülke bu çirkin tabloyu bu etik dışı ilişkileri milletimiz açıkça görüyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar