Galatasaray'ın kadrosundaki sırrı açıkladı: Futbolun nöbetçi yazarı Sansu Sarı yazdı...

Galatasaray'ın kadrosundaki sırrı açıkladı: Futbolun nöbetçi yazarı Sansu Sarı yazdı...
Galatasaray ve Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya geldi. Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı, Galatasaray kadrosundaki sırrı açıkladı.

ASLAN'IN MAESTRO'SU

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında 2 puan kaybetmesiyle şampiyonluk şansını arttıran Galatasaray, Adana'da da kayıp vermek istemiyordu..

Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk, Pendik maçının kadrosunu bozmazken; ev sahibi Adana Demirspor'daysa Luis Nani, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Motez Nourani, Jose Rodriguez ve Florent Shehu kadroda yoktu..

İlk 20 dakikada Adana Demirspor'da Stiven Mendoza'nın ceza sahası dışından vuruşu kaleci Fernando Muslera'da kalırken; Galatasaray'daysa Barış Alper'in sağ çaprazdan plasesini Azeri file bekçisi Shahrudin Mahammadaliyev kurtardı; Kerem Demirbay'ın az kullandığı sağ ayağıyla sert şutu ise üst direkte patladı...

Ev sahibi Adana Demirspor'da rakibi Derrick Köhn ile çarpışan stoper Semih Güler yerini Jovan Manev'e bırakırken, Mario Balotelli ve Milad Mohammadi'nin şutları kaleci Fernando Muslera'da kaldı..

Galatasaray'daysa Barış Alper'in sol çaprazdan şutunu Adana Demirspor'un file bekçisi Shahrudin Mahammadaliyev ters ayakta yakalanmasına rağmen enfes kurtardı...

Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz, Muro Icardi ve Kaan Ayhan'ın cılız vuruşlarını kaleci Shahrudin Mahammadaliyev rahat kurtarırken, ilk yarının son bölümünde Adana Demirsporlu Edouard Michut'un plasesi Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'da kalınca takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti..

İkinci yarıya hızlı başlayan Adana Demirspor'da Stiven Mendoza'nın vuruşu kaleci Fernando Muslera'dan dönerken Mario Balotelli'nin boş kaleye şutu az farkla auta gidince ev sahibi ekip öne geçme şansını kullanamadı..

Galatasaray gol sinyali veriyordu... Nihayet buldular da.. Ceza yayı üzerinde Dries Mertens'in rakibi Antonio Maestro ile mücadelesinde sola açılan topla buluşan Hakim Ziyech'in soluna çekerek attığı şut kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'in müdahalesine rağmen Adana Demirspor filelerine gidince ASLAN 1-0'lık üstünlük sağladı..

Golden sonra Adana Demirspor'da Stiven Mendoza ve Yusuf Barasi'nin vuruşları kaleci Fernando Muslera'dan dönerken, Galatasaray adına da Barış Alper Yılmaz kaleyi bulamadı..

Sarı-kırmızılılar bir anda ikinci golü buldu.. Kaan Ayhan'ın derinlemesine pasında rakibi Antonio Maestro'dan kurtulan Kerem Demirbay, "SIFIR" diye tabir edebileceğimiz yerden enfes bir sol çıkardı ve ASLAN 2-0'lık üstünlüğü yakaladı..

Adana Demrispor'da Yusuf Barasi ve Edouard Michut yerlerini Nabil Alioui ile Tayfun Aydoğan'a bırakırken, Galatasaray'da da ilk golü atan Hakim Ziyech yerini Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı...

Galatasaray'da Dries Mertens golü attı ancak hakem Bahattin Şimşek Kerem Aktürkoğlu'nun topu dışarıdan çevirdiğini belirterek "AUT" derken; Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası dışından şutu auta gitti..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; Kaan Ayhan, Lucas Torreira ve Barış Alper'in yerlerine Serge Aurier, Tete Martins ve Berkan Kutlu'yu sahaya sürdü..

Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşu kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'de kalırken, Adana Demirspor'da Gana asıllı İtalyan golcü Mario Balotelli yerini Abat Aymbetov'a bıraktı..

Son bölümde Galatasaray'da Victor Nelsson yerini Davinson Sanchez'e bırakırken; sarı-kırmızılılar 3'üncü gole de Kerem Aktürkoğlu'yla başlayan atakta Dries Mertens'in içeri çevirdiği topta Arjantinli süper golcüsü Mauro Icardi ile ulaştı..

ASLAN 3-0 kazandı...

Şampiyonluk yolundaki tırmanışını sürdürdü..

Fenerbahçe artık Galatasaray'ın kaybetmesini bekleyecek ve onlar için Beşiktaş derbisinin artık galibiyet dışında başka sonucu olmayacak..

Adana Demirsporlu Stiven Mendoza, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun Kolombiyalı versiyonu...

Son hareket hiç yok..

Adeta bir "Yeteneksizlik abidesi"...

Her topu kaleci Fernando Muslera'nın üzerine vurarak Uruguaylı file bekçisini kahraman yaptı...

Badou Ndiaye ve Benjamin Stambouli'yi gönderen futbol aklı kimse gerçekten aklından zoru var...

Zira Angolalı ön libero Antonio Maestro "GALATASARAY'IN MAESTRO'SU" oldu...

Bütün gollerde hatası var ve bu maç kaybedildiyse Antonio Maestro'nun ağır kalışının, pozisyon almayı bilemeyişinin ve top kaybedişlerinin büyük payı var.

Stoper Semih Güler'in sakatlanması Adana Demirspor için iyi olmadı ve Andreaw Gravilion ile Jovan Manev hiç anlaşamadılar..

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın golcü Breyton Foueu ve orta sahaya Dorukhan Toköz takviyelerini neden yapmadığını anlamadım..

Ligin devre arasında kadroyu baştan aşağı değiştirmeleri 3'lük olmalarına yol açtı..

Galatasaray'da Hakim Ziyech ekonomik oynuyor; golünü atıyor ve çıkıyor...

Bize de "HELAL OLSUN" demek düşüyor...

Dries Mertens Hümeyra'nın şarkısındaki "SESSİZ GEMİ" gibi..

Zaman zaman ortaya çıkıyor; asistleriyle skoru değiştiriyor..

Kerem Demirbay performansının üzerine koydukça koyuyor;

Rakiplerine lakâbı gibi "DAYI"lanıyor...

Arjantinli golcü Mauro Icardi hiçbir şey yapmadı..

Maçın bitiminde attığı gol "PASTANIN KREMASI" oluyor..

Okan Buruk ve öğrencilerini kutluyor; şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar