Sosyal medya karıştı! FETÖ iması yapılan hakem Galatasaray maçına atandı

Sosyal medya karıştı! FETÖ iması yapılan hakem Galatasaray maçına atandı
Süper Lig 27. hafta oynanacak Galatasaray- Adana Demirspor maçına Ali Şansalan’ın atanması sosyal medyada büyük tepki topladı. Akıllara Ali Koç ve Murat Sancak'ın FETÖ sözlerini getirdi.

Milli maç arası sonrası Spor Toto Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.

27. hafta maçında Galatasaray- Adana Demirspor karşı karşıya gelecek.

Maçın hakemi olarak Ali Şansalan’ın görevlendirilmesi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz senelerde hakem için söylediği sözleri hatırlattı.

Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrasında Ali Koç, şu ifadelere yer vermişti:

"Buraya art niyet ile bir operasyon çekmeye birini yollasaydınız, buna benzer bir performans olurdu. Yani bir hakem tuttuğu tarafı ele verir mi? Ali Maçalan pardon Ali Şansalan, geçen sene bizde Konya maçına da atanmıştı. Bu adam bu maça atanmamalıydı. Resmen katlettiler bizi. Bu iş böyle gitmez. Her şey incelenmeli. Kimin nereyle ilişkisi vardır? Hepsine bakılmalı. Hakem var mesela. Adam 8 senedir üst klasman hakemi ama 5 maç aldı. Üst klasman hakemiyse bu niye maç almıyor?"

Sancak, geçtiğimiz sezon Adana''da oynanan ve 1-1 biten Beşiktaş mücadelesi sonrası şu açıklamaları yapmıştı:

"Bu hakem eyyamcının teki. Futbolcuları saha içerisinde tehdit etti. Hakemlerin içindeki FETÖ''cüleri temizle başkanım. Bunlar hep FETÖ''cülerin eseridir bunlar. Her kurumda, emniyette, askeriyede ve her yerde FETÖ''cüler varken hakemlerin içerisinde de mi yok? Bu FETÖ''cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Böyle eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez. Federasyondaki FETÖ''cüleri temizle."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar