Futboldan çok kadınlarla gündeme gelen Sosa fena yakalandı

Futboldan çok kadınlarla gündeme gelen Sosa fena yakalandı
Futboldan çok hareketli gece hayatı ile gündeme gelen Jose Sosa, Rodrigo de Paul'un sevgilisi Camila Homs ile bir gece kulübünde dudak dudağa öpüşürken görüntülendi. Görüntülerin yayılmasından sonra ise kayıplara karıştı.

EGEMEN İSAR/GÜNBOYU

Ülkemizde Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe''nin eski futbolcusu Jose Sosa, Rodrigo de Paul''un sevgilisi Camila Homs ile bir gece kulübünde dudak dudağa öpüşürken görüntülendi.

Rodrigo de Paul''un sevgilisi ve iki çocuğunun annesi Camila Homs ile gece kulübünde görüntülenen Jose Sosa, kayıplara karıştı.

Ünlü muhabir Estefi Berardi videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Homs''un Rodrigo de Paul''den iki çocuğu var paylaşımı ile yayınlayarak Sosa''ya tepki gösterdi.

TÜRKİYE’DE DE AYNIYDI 

Yıldız futbolcu Türkiye’de oynadığı dönemlerde de benzer olaylarla gündeme geliyordu. Trabzonspor''da forma giydiği dönemde sokağa çıkma yasaklarını çiğneyerek özel partilere katılan Sosa, Bordo-Mavililerden ayrılarak Fenerbahçe''ye transfer olmuştu.

Sosa, Sarı-Lacivertli takımda forma giyerken gece hayatıyla gündeme gelirdi. O dönem ikiz bebeğinin annesinden boşanma kararı aldıktan sonra Fenerbahçe''den de ayrılarak Estudiantes kulübüne transfer edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar