İngiliz basını resmen duyurdu! Acun Ilıcalı Avrupa'dan bir kulübü daha istiyor

İngiliz basını resmen duyurdu! Acun Ilıcalı Avrupa'dan bir kulübü daha istiyor
Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, Avrupa'da bir kulüp daha satın almak istiyor.

Türkiye’nin en zengin iş adamlarından biri olan ve İngiltere Championship ekibi Hull City''nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Avrupa''dan bir kulüp daha satın almak istiyor.

LMFM''in haberine göre; Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk FC''yi satın almak için görüşmelerde bulunmuştu. Acun Ilıcalı''nın Dundalk FC''yi satın alarak genç oyuncularına bu takımda forma şansı vermeyi planladığı belirtilmişti

Aktarılana göre geçtiğimiz haftalarda Dundalk FC''nın Bohemians maçını tribünden izleyen Acun Ilıcalı, ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamadığı iddia edildi. Ilıcalı, karşılaşmayı izledikten sonra Dundalk FC yönetimi ise maçtan sonra özel görüşme yaptığı ifade edildi.

İngiliz basınında bir başka yer habere göre ise; Acun Ilıcalı''nın Shelbourne FC''yi satın almayı planladığı kaydedildi.

Hull City’nin patronunun, Shelbourne FC''nin geçtiğimiz günlerdeki maçı Atletic ile oynadığı maçı tribünden izlediği aktarıldı. Acun Ilıcalı''nın yakın zamanda, Shelbourne FC''nin hisselerini satın almak istediği ifade edildi.

Acun Ilıcalı''nın satın almak istediği Shelbourne FC ekibi İrlanda Ligi''nde 5. sırada yer alıyor. Shelbourne FC''nın teknik direktörü ise Chelsea''nın eski futbolcusu Damien Duff olması dikkat çekti.

Ilıcalı’nın takımı satın alması halinde Duff ile çalışmaya devam edeceği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar