Son dakika... İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı

Son dakika... İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi.

Gazeteci Aytunç Erkin''in edindiği bilgiye göre, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın penceresine kurşun isabet etti. Merter''deki binada polis incelemelerde bulunuyor.

 

ANKA''da yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı''nın kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandığını duyurdu. Özkan, il binasının pencerelerinde kurşun deliğinin görüldüğü bir fotoğrafı da paylaşan Özkan, olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarına devam ettiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, olay yeri inceleme ekibi, binanın kafeterya bölümünde camdan giren tek kurşunu koltuğa saplanmış şekilde buldu.

KAFTANCIOĞLU, İYİ PARTİ İL BAŞKANI COŞKUN''U ARAYARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNİ İLETTİ

Bu arada, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım’ı arayarak saldırı ile ilgili olarak geçmiş olsun dileğini ve dayanışma mesajını iletti. 

İMAMOĞLU: "DOSTLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı paylaşımda saldırıyı kınayarak, "Dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, faillerin bir an evvel adalete teslim edilmesi beklentimizin de altını çiziyorum." notunu düştü.





YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar