Altın ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten tarihi uyarı: Hazırlığınızı yapın büyük tufan geliyor

Altın ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten tarihi uyarı: Hazırlığınızı yapın büyük tufan geliyor
Döviz ve altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle gündem olan İslam Memiş'ten dikkat çeken bir uyarı geldi. Memiş, "Masal bitti; büyük tufana hazırlık yapın" dedi.

TV100.com yazarı İslam Memiş, bugünkü köşesinde dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş "Dünyayı saran ekonomik kriz çok yakında resmi olarak ilan edilecek" dedi ve "Masal bitti; büyük tufana hazırlık yapın" ifadelerini kullandı.

Memiş, Dünya Bankası, faiz artıran dünya merkez bankalarını 2023 için çok uyarmıştı, ancak bu uyarıyı kimse dikkate almadı. 2023’de beklenen tufana az kaldı! Bu kez yıkıcı bir özelliği olacak. Sorunun herkes farkında. Az hasar ile atlatmak için çözüm arıyorlar. ABD’de üç bankanın iflas etmesi daha bir şey değil. Diğer ülkelere ve diğer büyük bankalara sıçrayacak. Sermaye el değiştirecek, dijital para sistemine geçiş hızlı ve acılı olacak. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, geçen hafta halka kapalı planlanmamış bir toplantı için ABD’nin üst düzey mali düzenleyicilerini aradı ve şunu söyledi: “Durum sandığımızdan daha ciddi.” Yellen devam etti: “Eğer ABD borçlarında temerrüde düşerse bu ABD dolarının dünya rezervi olma statüsünü zayıflatır” dedi. Yani, böyle bir risk kabul edildi!" dedi.

Memiş''in tv100''deki açıklaması şöyle:

"Fed’in geçen hafta piyasaya 94 milyar dolar daha nakit sürdüğünü, ondan önceki hafta da yaklaşık 300 milyar dolar likidite verdiğini anımsatmak isterim. Böylece yakılan doların üçte ikisi tekrar geri verilmiş oldu.Banka iflaslarıyla beraber “dijital paraya geçiş” hız kazanacak.
BDKK, iki bankanın kuruluşuna, bir bankanın faaliyetine izin verdi. BDKK, Hayat Finans Katılım Bankası AŞ’ye faaliyet izni verirken, Asır Yatırım A.Ş ile Ziraat Dinamik Banka AŞ’nin kuruluşuna izin verdi.

Dünya genelinde aç ve sokakta kalmış insan sayılarında çok büyük artışlar var.
Enflasyon dünyayı kasıp kavuruyor. Geri dönecek ve bu sefer dünyada çok büyük kitleleri işsiz bırakacak.

Küresel ekonomik krizi (Reset) çok yakında resmi olarak ilan edecekler! Bugüne kadar izlediğiniz her şey İLİZYON. Bugüne kadar dinlediğinizin her şey MASALDI. Masal bitti ve uyanın! Büyük tufanın arifesindeyiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar