Son ankette İYİ Parti sürprizi: AKP ile arasındaki fark hızla kapanıyor

Son ankette İYİ Parti sürprizi: AKP ile arasındaki fark hızla kapanıyor
Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri öncesinde yeni anketler gelmeye devam ediyor. KONDA Araştırma tarafından son yapılan anketi paylaşan İYİ Partili Burak Akburak, ''Rehavete kapılmak yok'' notu düştü.

SON ANKETTEN OLAY SONUÇ! ARALARINDAKİ FARK 7'YE KADAR İNDİ

Ülkede yaşanan ekonomik kriz AKP''nin oy oranlarına da yansıyor. Yapılan hemen her ankette oy kaybettiği görülen hükümetin, yüzde 30''un da altını gördüğü belirtiliyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, KONDA Araştırma tarafından yapılan son anketi yayımladı.

Katılımcılara "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusunun yöneltildiği ankette, AK Parti yüzde 27,7 oy oranı ile birinci çıktı. İkinci sırada yer alan CHP''nin oy oranı ise yüzde 24,7 olarak açıklandı.

İYİ PARTİ''NİN OY ORANI DİKKAT ÇEKTİ

Anket sonuçlarının en dikkat çeken detayı ise İYİ Parti''nin oy oranı oldu. Meral Akşener''in liderliğini yaptığı parti, çalışmanın sonuçlarına göre yüzde 21,7 oranında oy alıyor.

AKŞENER, "HAZİRAN''DA YÜZDE 20''Yİ GEÇECEĞİZ" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Biz yedi anket şirketlerine aboneyiz. Özel bir çalışma yapmıyoruz ama onlar her ay yapıyorlar ve kamuoyuyla paylaşıyorlar. Şimdi bu abone olduğumuz şirketlerin ortalaması yüzde 18 Nisan ayı için. Ama benim sahalarda gördüğüm biz haziran sonu yüzde 20''yi net bir şekilde göreceğiz. 2 buçuk yıl oldu gezeli sahadan gördüğümü söylüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar