Şişli’deki olay aksiyon sahnelerini aratmadı! Rus kadının imdadına ünlü oyuncu Rambo Berk yetişti

Şişli’deki olay aksiyon sahnelerini aratmadı! Rus kadının imdadına ünlü oyuncu Rambo Berk yetişti
Şişli’de, bir Rus kadının kiraladığı otomobil, bir hırsız tarafından çalındı. Kadın ve eşi, hırsızı motosikletleriyle takip ederek bir sokağın çıkışında onu kıstırdılar. Hırsız, kadına bıçak çekince, ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, tanınan lakabıyla ‘Rambo Berk’, olaya müdahale etti.

Şişli'de gerçek bir aksiyon sahnesi yaşandı. Rusya kökenli bir kadın, bir araç kiralama firmasından elektrikli bir otomobil kiralamıştı. Kadın, evinin önüne gelip araçtan indi ve aracı uygulama üzerinden kilitledi. Bu sırada bir takipçi, aracın kapılarının kilitlenmediğini fark ederek içeri girdi ve aracı çalıştırdıktan sonra uzaklaşmaya başladı.

640xauto-002.webp

Kadın, aracının çalındığını fark edince hemen eşine haber verdi. Birlikte motosiklete binen kadın, hırsızı kovalamaya başladı. Sokak sokak peşlerine düştüler ve bir araç sürücüsünden yardım istediler. Sonunda bir sokağın girişinde şahsı durdurmayı başardılar.

18689333-728xauto.webp

İMDADINA ÜNLÜ OYUNCU YETİŞTİ

Ancak durdurdukları şahıs, kadına bıçak çekerek karşılık verdi. Tam o sırada, kafeteryada oturan efsane Yılan Hikayesi dizisindeki "Rambo Berk" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, aracın yolcu kapısını açarak müdahale etti.

Uzun bir mücadeleden sonra şahıs, çevredeki vatandaşların da yardımıyla etkisiz hale getirildi. Yüzüstü yere yatırılan şahsın boynunu bir vatandaş tutarken, elleri de bağlandı. Ardından polis ekiplerine ihbarda bulunuldu.

Olayın yaşandığı sırada oyuncu Ferhat Yılmaz, şahısla bir konuşma gerçekleştirdi ve ardından onu polis ekiplerine teslim etti. Tüm bu yaşananlar, hem güvenlik kameralarına hem de cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

oo-001.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar