İran ile İsrail arasında savaş çıktı! Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gündem oldu

İran ile İsrail arasında savaş çıktı! Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gündem oldu
İran, kamikaze İHA'larla İsrail'e saldırdı ve bu olay, Kurtlar Vadisi'ndeki benzer bir sahneyi akıllara getirdi. Bölgedeki gerilimi artıran bu saldırı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Söz konusu sahnede, dizideki Polat Alemdar karakterinin, İran ve İsrail hakkındaki analizleri dikkat çekti.

İran, uzun süredir beklenen intikam saldırısını gerçekleştirdi ve İsrail'i İHA'lar ve seyir füzeleriyle hedef aldı. Saldırı, dün akşam saatlerinde başladı ve İsrail ordusu hava kuvvetlerini alarma geçirdi. ABD, İsrail'e destek verdiğini açıklarken, İran Devrim Muhafızları, ABD'ye İsrail'e destek vermemesi veya İran'ın çıkarlarına zarar verecek bir adım atmaması konusunda uyarıda bulundu.

18691366-728xauto.webp

KURTLAR VADİSİNDEKİ O SAHNE YENİDEN GÜNDEM OLDU

Orta Doğu'daki gerilimin artmasıyla birlikte, Kurtlar Vadisi'ndeki bir sahne yeniden gündeme geldi. Bu sahnede, Polat Alemdar karakteri ve karşı tarafın İran ve İsrail hakkındaki yorumları dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu sahne, izleyiciler arasında tartışma yarattı.

oo.jpg

İran ve İsrail arasındaki ilişkilere dair sahnede geçen diyalog şu şekildeydi:

"Bölgede İsrail ile İran arasında adı konulmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa, İran bölgede hüküm süremezdi. İran olmasa, İsrail Amerikalıları istediği gibi kullanamazdı. Tansiyonun düşmesi hissedildiğinde, yapay bir kriz yaratıyorlar. Bütün dünya alarma geçiyor. İran göğsünü kabartıyor, bölgeye mesajını iletiyor. İsrail ise diyor ki, 'İran, teröristlerin en büyük destekçisi. Onu ortadan kaldırmalıyız.' Arada ise petrol ve silah lobileri büyük kazançlar elde ediyor."

yy.jpg

ujuj.jpg

527ccdf8992df10d0006c5ab.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar