Eski boksör dehşet saçtı: Döve döve öldürüp mezarlığa attı

Eski boksör dehşet saçtı: Döve döve öldürüp mezarlığa attı
İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. İddialara göre, eski bir boksör olan bir kişi, dini nikahla birlikte yaşadığı kadına sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü bir kişiyi döverek öldürdü ve cansız bedenini bir mezarlığa bırakarak kaçtı.

Pendik'te, eski bir boksör olan E.K., dini nikahlı eşi olduğunu iddia ettiği kadına sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İ.G. (60)'i döverek öldürdü. Ardından, E.K. ve S.U. birlikte İ.G.'in cesedini mezarlığa bırakarak kaçtı. İki şüpheli de daha sonra yakalandı.

i-001.jpg

SEVGİLİSİYLE MEZARLIĞA BIRAKIP KAÇTI!

Olay, 11 Nisan Perşembe günü saat 02.00 civarında Doğu Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, E.K., dini nikahlı eşi S.U. ve İ.G. ile birlikte alkol almak için eve geldiler. Bir süre sonra E.K. lavaboya gitti. İddialara göre, lavaboda İ.G.'in S.U.'ya sarkıntılık yaptığını duyduğunu iddia eden E.K., İ.G.'i konuşmak için kapıya çağırdı.

yfd.jpg

Yaşanan tartışmanın ardından E.K., İ.G.'ye yumrukla saldırdı. İ.G. aldığı darbelerle yere düştü. Bir süre sonra hareketsiz yatan İ.G.'yi, E.K. ve S.U. evlerinin yakınındaki bir mezarlığa bırakıp kaçtı.

sader.webp

Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan bir kişiyi gören çevredekiler polise ihbarda bulundu. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri, İ.G.'in hayatını kaybettiğini belirledi.

u.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR

Polis ekiplerinin çalışması sonucu şüpheli E.K. evinde yakalandı. E.K., S.U. ile birlikte gözaltına alındı.

y7.jpg

"KADIN CİNNET GEÇİRİYOR SANDIM"

Mahalle sakini F.A., "Saat 02.00 sıralarında bağırışma sesleri duydum. Kadın herhalde cinnet geçiriyor sandım. Daha sonra o ses kesildi. Başka bir şey duymadım. Sabah emniyet geldi. İnceleme yaptı. Boksçu gelmiş döverek öldürmüş, başka bir şey duymadım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar