''Aşkın Olayım'' şarkısını artık söylerler mi? Simge Sağın konserde Galatasaray taraftarını çıldırttı

''Aşkın Olayım'' şarkısını artık söylerler mi? Simge Sağın konserde Galatasaray taraftarını çıldırttı
Şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz akşam Özgür Aras’ın düzenlediği ‘Rengarenk 30 Yıl’ gecesine katılmıştı. Sağın’ın sosyal medya hesabından Beşiktaş’ı neden çıkardığına dair açıklaması Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Bu açıklamanın üzerine siyah beyazlı taraftarlar başka Beşiktaşlı olan şarkıcıyı Twitter’da TT yaptı.

Aşkın Olayım şarkısı ile en çok dinlenen ve zirvede yer alan Simge Sağın, Galatasaray forması giyen İcardi’nin attığı gollerden sonra stadyumda çalan şarkısı ile Galatasaraylı taraftarlarının kalbini kazandı. Beşiktaşlı Simge, sosyal medya hesabından siyah beyazlı takımı takipten çıkarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde bu konuya açıklık getiren Simge açıklamalarıyla taraftarları çileden çıkardı.

Güzel şarkıcı açıklamasında "Beşiktaş''ı takip etmeyi aylar öncesinde bırakmıştım. Çünkü, Beşiktaş ile karşılıklı takipleşmedik" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarları bu açıklamanın ardından Simge''ye, "Sen kimsin Simge?, Beşiktaş kim sen kim?, Sen kendini ne sanıyorsun?, Beşiktaş neden seni takip etsin?" gibi paylaşımlarda bulundu.

AYNUR AYDIN TT OLDU

Simge''nin açıklamaları üzerine siyah beyazlı taraftarlar bir başka Beşiktaşlı şarkıcı Aynur Aydın''ı Twitter''da TT yaptı.

"Aynur Aydın saflarına geçiyoruz", "Simge gibi Beşiktaş beni geri takip etmedi demez fanatik bir tarzı var." "Zaten ben Aynur''u daha çok seviyorum."

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar