Sığınmacı tacizlerinin ardı arkası kesilmiyor: Suriyeli şahıs taciz etti, bıçakla tehdit savurdu!

Sığınmacı tacizlerinin ardı arkası kesilmiyor: Suriyeli şahıs taciz etti, bıçakla tehdit savurdu!
Bursa’da Suriye uyruklu bir sığınmacı, bir kadını taciz etti. Ardından bıçakla tehdit savurdu.

SURİYELİ ŞAHIS TACİZDE BULUNDU, BIÇAKLA TEHDİT SAVURDU!

İktidarın yıllardır uyguladığı yanlış sığınmacı politikasının bedelini vatandaş ödüyor. Ülkede suç oranları, taciz ve tecavüz olaylarına çözüm bulunamaz, suçluları cezalandıramazken, kimliği ve ne olduğu belirsiz bu kişilerin varlığı, halkın güvenliğini git gide tehdit ediyor.

Sosyal medyada bir kadın, paylaştığı videoda, Suriye uyruklu bir sığınmacının kendisini taciz ettiğini ve bıçakla tehdit ettiğini öne sürdü.

Mağdur kadın, resmi Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

“Bugün Bursa Ataevler Metro istasyonunda bu gördüğünüz Suriye uyruklu kişi taciz etmekle kalmayıp üstüne dibime kadar girip beni ve yanımdaki 2 kız kardeşimi bıçakla tehdit etti. Cinnet geçirmek üzereyim elim ayağım titriyor sinirden. Bu rahatlığı nerden alıyorlar bunlar? Yan banka oturup garip hareketler sergileyip taciz eden bu şerefsizi önüne dön diye uyardık, bundan cesaret bulacak olmalı ki dibimize kadar gelip yarım yamalak Türkçesiyle tehdit etmeye başladı. Bıçak var deyip cebini gösterdi, sizi bıçaklarım dedi. Karakoldan bildiriyorum. Şahsın kimliği yok, kaydı yok, kaçak. Yani beni bıçaklayıp kaçsa bulunması çok zor. Şaşırdık mı? Hayır. Şahıs Murat Raşo, Yavuzselim’de oturuyor. Sinirden eklemeyi unutmuşum, bu tacizci pisliğe polisi çağırıyoruz dediğimizde, ‘polis kim, polisi s…km’ dedi. Aynen böyle ne eksik ne fazla. Hadi biraz gülelim, karakolda ağladı kimse oralı olmayınca”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar